Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett magas a nők elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett magas a nők elvárásai a férfiak külsejét illetően?

Figyelt kérdés
Ha vékonyabb valaki az átlagnál, vagy néhány kiló felesleg van rajta, arra már jajjognak, és húzzák a szájukat. Míg a férfiak elnézik a kisebb eltéréseket, a nők aligha.
2013. jún. 28. 12:34
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
59%
Nah, legalább már látod a problémát. Ezen kell változtatni, nem a nők ízlésén vagy az izomtömegen.
2013. jún. 28. 13:42
 42/55 anonim ***** válasza:
72%

Ha olyan helyen keresgélsz és olyan lányoknál próbálkozol, akkor tény, egyértelműen hátrány lesz a külső, de beülsz egy könyvtárba, egy kedves lányt megszólítasz valami intelligens témával kapcsolatban és elkezdtek beszélgetni, a külső lesz a legutolsó dolog, amit észre fog venni. Már persze, ha van mivel kompenzálni a külsőt.

Komolyan, olyan lányt akartok magatoknak, aki csak a külsőtöket "szereti"? A szépség múlandó, férfinál is és nőnél is. Arra nem lehet alapozni SEMMIT sem. És az egy nagyon abszurd kijelentés, hogy a nők KIZÁRÓLAG csak az Adonisz-féle férfiakra buknak. Egy fajtájuk biztosan. Egy másik fajtájuknak meg eszébe nem jutna olyanokkal kezdeni. Egy harmadik fajta meg addig nem ítél, míg meg nem tudja, mit takar az a bizonyos külső. Szerinted lehet tartós kapcsolatot kialakítani olyan személlyel (legyen az nő vagy férfi), aki bár észvesztően jól néz ki, emberileg nulla, és még a fejébe se szorult túl sok anyag? Egy röpke, felejthető éjszakára még talán. De hosszú távú, komoly kapcsolatra semmiképpen sem.

Annyira süt a hülyeség az írásodból, nem csodálom, ha nem akar veled egy nő sem beszélni. Én sem akarnék. És ezt így látatlanban el tudom dönteni, képzeld, szóval ehhez semmi köze a külsődnek.

2013. jún. 28. 13:42
 43/55 A kérdező kommentje:
Ha nem akar velem egy nő sem beszélni, mégis hogy lesz barátnőm?
2013. jún. 28. 13:44
 44/55 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk eléred, hogy akarjanak veled beszélni. Érdekes leszel, okos, intelligens, stb. Arra sokkal többen gerjednek, mint a kockás hasra.
2013. jún. 28. 13:46
 45/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Alapvetően magamnak való is vagyok, és talán ez egy eléggé nagy hátrány. A kifejezéstelen arcomat is megpróbálom valahogy élettel telibbé tenni, mert talán ez is hiba.
2013. jún. 28. 13:53
 46/55 anonim ***** válasza:
Azért nem minden nő ilyen, én sem a tökéletes külsőre bukom, vannak ennél fontosabb dolgok is. Anno valakivel a humora miatt jöttem össze, van akivel barátok lettünk és abból lett több, van aki meg egyszerűen tetszett... szerintem nem kell általánosítani, hogy csak az a jó, aki úgy néz ki mint az Éjjel-nappalos Kristóf, nekem pl. ilyen csávó 100, hogy nem kéne, de megnézni biztos megnézném az utcán, aztán ennyi.
2013. jún. 28. 13:57
 47/55 anonim ***** válasza:
38%
A legokosabb, legkedvesebb, legnormálisabb lányokat is kizárólag a külső érdekli. Tapasztalat. Arról nem is beszélve, h a normális lányok mind foglaltak rég.
2013. jún. 28. 13:59
 48/55 anonim ***** válasza:
47-es ugggyan már! :D
2013. jún. 28. 14:01
 49/55 anonim ***** válasza:
18-as, zseniális vagy! :DD
2013. jún. 28. 14:02
 50/55 anonim ***** válasza:

Én ezt oda-vissza tapasztalom, sok nőnek, de sok férfinak is rengeteg kifogása van a másik nemet illetően; pl. ha egy lányon van egy kis felesleg, akkor már nem szép, és nem kell.

Úgyhogy ez általános probléma, nem lehet nemekre bontani.

2013. jún. 28. 14:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!