Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett magas a nők elvárásai a férfiak külsejét illetően?
Ha olyan helyen keresgélsz és olyan lányoknál próbálkozol, akkor tény, egyértelműen hátrány lesz a külső, de beülsz egy könyvtárba, egy kedves lányt megszólítasz valami intelligens témával kapcsolatban és elkezdtek beszélgetni, a külső lesz a legutolsó dolog, amit észre fog venni. Már persze, ha van mivel kompenzálni a külsőt.
Komolyan, olyan lányt akartok magatoknak, aki csak a külsőtöket "szereti"? A szépség múlandó, férfinál is és nőnél is. Arra nem lehet alapozni SEMMIT sem. És az egy nagyon abszurd kijelentés, hogy a nők KIZÁRÓLAG csak az Adonisz-féle férfiakra buknak. Egy fajtájuk biztosan. Egy másik fajtájuknak meg eszébe nem jutna olyanokkal kezdeni. Egy harmadik fajta meg addig nem ítél, míg meg nem tudja, mit takar az a bizonyos külső. Szerinted lehet tartós kapcsolatot kialakítani olyan személlyel (legyen az nő vagy férfi), aki bár észvesztően jól néz ki, emberileg nulla, és még a fejébe se szorult túl sok anyag? Egy röpke, felejthető éjszakára még talán. De hosszú távú, komoly kapcsolatra semmiképpen sem.
Annyira süt a hülyeség az írásodból, nem csodálom, ha nem akar veled egy nő sem beszélni. Én sem akarnék. És ezt így látatlanban el tudom dönteni, képzeld, szóval ehhez semmi köze a külsődnek.
Én ezt oda-vissza tapasztalom, sok nőnek, de sok férfinak is rengeteg kifogása van a másik nemet illetően; pl. ha egy lányon van egy kis felesleg, akkor már nem szép, és nem kell.
Úgyhogy ez általános probléma, nem lehet nemekre bontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!