Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett magas a nők elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett magas a nők elvárásai a férfiak külsejét illetően?

Figyelt kérdés
Ha vékonyabb valaki az átlagnál, vagy néhány kiló felesleg van rajta, arra már jajjognak, és húzzák a szájukat. Míg a férfiak elnézik a kisebb eltéréseket, a nők aligha.
2013. jún. 28. 12:34
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Én is sportolok, csak nem a karjaimat dagasztom 40esre, meg nem kokszolok, és pont ez a bajuk a nőknek. Ha egy férfi nem edzőteremben szenvedős kigyúrt félisten, feleségül veheti a markát. A férfiak elvárásai pedig messze nem akkorák, mint a nőknek. Azzal semmi gond, ha egy nő átlagosan néz ki, sőt, szerintem is vannak nagyon szép ,,átlagos" nők. Azt egy szóval nem írtam, hogy feltétlenül műtessék meg a mellüket. Egy kis mell is tud szép lenni, és izgató, persze a nők már fujjognak, ha például egy férfi karja nem ér el egy adott vastagságot, vagy nem ideális tartományban van a testsúlya.
2013. jún. 28. 12:59
 22/55 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy olyannak kell lenni testre, mint például Kristófnak az Éjjel-nappal Budapestben. Ha egy férfinak nincs ahhoz hasonló teste, nagyon kicsi eséllyel, vagy sose lesz barátnője.
2013. jún. 28. 13:05
 23/55 anonim ***** válasza:
76%

Ismerek ilyen srácokat, nem is keveset. Egyetemen van kötelező tesi, de labdához véletlenül sem érne, súlyt nem mozdítana meg akkor sem ha az útban van. Viszont vett csajozó könyvet és attól várja a csodát.

Kár is mondani, hogyha nem úgy nézne ki mint akit a kutya szájából húztak elő talán esélye is lenne. Fürdés, fodrász és az agyonmosott ruhák lecserélése már jó jel. De persze ezek sem változtatnak azon, ha egy életképtelen féreg vagy.

2013. jún. 28. 13:06
 24/55 ASOT ***** válasza:
86%

Jézus márrja miféle vita alakult itt ki :)

Milyen agresszív ma a nép.

Ejjnye bejnye.

Mindenkinek megvannak az igényei, pasiknak, nőknek is , az állatoknak is.

Csak van akinek az 50 kg-os csaj az ideálja van akinek a 150 kg-os.

Ugyanúgy van olyan nő aki Pinocciót szereti, de van aki macilacit.

2013. jún. 28. 13:10
 25/55 anonim ***** válasza:
58%

Kapcsold ki azt a vacak TV-t mert már eltorzult az ítélő képességed! Egy kis pihi a lelkednek sem ártana.

A szép kerek izmok jól mutatnak magazinban. De a való életben hasznavehetetlenek. Inkább gátolnak a mozgásban.

Ilyen ostoba elvárásaim nincsenek egy férfivel szemben sem.

2013. jún. 28. 13:11
 26/55 A kérdező kommentje:

,,Fürdés, fodrász és az agyonmosott ruhák lecserélése már jó jel. De persze ezek sem változtatnak azon, ha egy életképtelen féreg vagy."

Az első felsorolt három már megvan jó ideje. Sportolok is rendszeresen, futok és kosarazok, csak a testalkatom nem annyira vaskos, mint egy világsztárnak, és valószínűnek tartom, hogy egyszerűen ezért nem lehetek a nők kedvence.

Van értelme így beszélgetnem a nőkkel? A média is remekül mutatja, hogy a tökéletesen szálkás, atletikus test a menő, és kizárólag erre gerjednek a nők.

2013. jún. 28. 13:14
 27/55 anonim ***** válasza:
83%

Elárulok egy titkot.

Ezzel a hisztis, nyavalygós hozzáállással soha nem lesz csajod.

Másrészt meg lehet akkora karizmod, hogy át se éri a szabócenti, akkor se fogsz tudni felszedni egy csajt se, mert meg se tudod úgy szólítani, hogy abból kisüljön valami értelmes.

Az meg elég ciki, ha azt képzeled, hogy kokszolsz és állatra gyúrod magad, "mindenkit" fel tudsz szedni. Neked se a hosszú távú, igaz szerelem kell, maradjunk ennyiben.

A legtöbb nő meg reflexből elhajtja azt, aki ennyire egyértelműen és nyíltan csak egy dugásra akarja felszedni.

Tök mindegy, hogy néz ki.

A "mindenki" meg soha nem fog megtörténni, mert minden csajnak más jön be, és az ilyen kigyúrt izomagyak a legkevesebb csajnak, bármilyen nehéz is ezt elképzelni.

Szánalmas, hogy a csajokat hibáztatod, mert nem tudsz senkit felszedni. Egyszerűbb meg kényelmesebb, mint bevallani, hogy nálad van a gond.

Ha nem tudsz úszni, akkor nem a víz a hülye.

2013. jún. 28. 13:19
 28/55 anonim ***** válasza:
52%

"Van értelme így beszélgetnem a nőkkel?"

Neked nincs, több marad nekünk. Hol itt a probléma?:D

2013. jún. 28. 13:20
 29/55 A kérdező kommentje:

,,Egy kis pihi a lelkednek sem ártana."

A lelkem már hónapok óta nem tud pihizni. Utálom azt a tényt, hogy csak én vagyok egy szerencsétlen selejt , míg rajtam kívül mások vígan csajoznak. Alapvetően nem vagyok ápolatlan, elhanyagolt ember, csak 25 év alatt valahogy egyszer se volt részem abban, hogy egy nővel szeressük egymást. Szerinted hogy legyen így nyugodt az ember? Van fogalmad arról, milyen úgy élni, hogy férfiként megbuksz? Persze, hogy görcsösen rágódok az okokon, hogy miért nem volt még senkim. Egy perc nyugtom alig van.

2013. jún. 28. 13:21
 30/55 anonim ***** válasza:
52%

Hmmmm érdekes. Az én vőlegényem már akkor is ducika volt mikor összejöttünk. Az arca sebhelyes, a fogai nem egyenesek, az orra kicsit görbe..... stb. DE ÉN PONT ÍGY SZERETEM. A kigyúrt csávóktól világ életemben a hideg is kirázott.

Nincs olyan h női igények meg férfi igények. Személyi igények vannak, de jobb ha tudod h egy picsogós, másokat hibáztató pasi nem kell egy nőnek sem.

Am meg van olyan férfi (nem is egy) aki igenis elvárja h a nőnek hatalmas dudája legyen, a hasa lapos, az arca tökéletes..... stb. Mit gondolsz miért plasztikáztat annyi nő????

2013. jún. 28. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!