Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett magas a nők elvárásai a férfiak külsejét illetően?
Menj el pszichológushoz:)) bár szerintem ez egy hozzászólásgyűjtő pöts, aki agent provocateurként jókat röhög a markába.
Beteglelkű álladék..
Nem vagyok jó pasi, de állítom, szinte bármilyen lányt magamba tudok bolondítani. Aztán persze ők saját magukba, engem:))
És mindezt nem a külsőmmel, pénzemmel érem el..
,,Beteglelkű álladék.."
Azért, mert egyszerűen nincs semmi szerencsém a nőknél? Kösz szépen, te meg örülj annak, hogy megadatott neked a szerencséd, hogy fel tudsz szedni sok nőt.
Biztosan nem kezdenék a kérdezővel, pedig még nem is láttam, hogy néz ki. Többször leírtam már, nekem épp a vékonyka-szemüveges-informatikus típusok jönnek be - kétségtelen, nincs mainstream ízlésem. Több oka van, hogy messziről elkerülném a kérdezőt: csak a szexre hajt, illetőleg arrogáns és rendkívül buta. Valamint tudja ki éjjel-nappal-Kristóf. Jah, és persze hisztis.
Kérdező:
Olvasd el ezt a kérdést, és a rá érkezett válaszokat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..
A "tökéletes test" nem garancia a sikerre. Másrészt ahogy az ottani kérdező esetében, nálad is belül van a probléma, és nem a nők ízlésében. Mert ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
"Tudom, most itt mindenki lehord nagy nőgyülölőnek"
Félreérted, csak idiótának tartunk. Ez nagy különbség:)
,,csak a szexre hajt, illetőleg arrogáns és rendkívül buta"
Sose voltam szexorientált. Érdekes módon annál a nagyon kevéske lánynál, akiknél próbálkoztam életem során, nem a tapizgatásokat, és szexuális célozgatásokat vetettem be.
Nagyon rosszul esik, hogy ti is lehordtok mindennek. Nem tudjátok akár egy picit is elképzelni magatokat a helyemben?
Elismerem, hogy hibás vagyok, csak szerintem ti sem látjátok a ,,hátteremet". Szeretnék már boldog lenni egy nővel, de mégse adatik meg valamiért. Görcsös vagyok, frusztrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!