Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett magas a nők elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett magas a nők elvárásai a férfiak külsejét illetően?

Figyelt kérdés
Ha vékonyabb valaki az átlagnál, vagy néhány kiló felesleg van rajta, arra már jajjognak, és húzzák a szájukat. Míg a férfiak elnézik a kisebb eltéréseket, a nők aligha.
2013. jún. 28. 12:34
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Biztos az a gond, hogy nem beszélgetek eleget nőkkel? Persze az sem lenne jó, ha beszélgetnék velük, mert valami hibámmal elűzném őket, ahogy a marha nagy szerencsémet ismerem. Azt bezzeg elnézik (és ezt élőben láttam számtalanszor), ha ,,bzmgelnek" nekik a férfiak. Esetleg ez is gond, hogy nem így beszélek?
2013. jún. 28. 13:26
 32/55 anonim ***** válasza:
70%

Menj el pszichológushoz:)) bár szerintem ez egy hozzászólásgyűjtő pöts, aki agent provocateurként jókat röhög a markába.

Beteglelkű álladék..

Nem vagyok jó pasi, de állítom, szinte bármilyen lányt magamba tudok bolondítani. Aztán persze ők saját magukba, engem:))

És mindezt nem a külsőmmel, pénzemmel érem el..

2013. jún. 28. 13:28
 33/55 A kérdező kommentje:
Tudom, most itt mindenki lehord nagy nőgyülölőnek, pedig alapvetően nem vagyok az, sőt, a kevés nőismerősöm többségét kedvelem. Persze ők nem segítenek nekem barátnőt szerezni valamiért. Mégis mi az Isten ,,fszát" kellene tennem?
2013. jún. 28. 13:29
 34/55 A kérdező kommentje:

,,Beteglelkű álladék.."

Azért, mert egyszerűen nincs semmi szerencsém a nőknél? Kösz szépen, te meg örülj annak, hogy megadatott neked a szerencséd, hogy fel tudsz szedni sok nőt.

2013. jún. 28. 13:30
 35/55 anonim ***** válasza:
69%

Biztosan nem kezdenék a kérdezővel, pedig még nem is láttam, hogy néz ki. Többször leírtam már, nekem épp a vékonyka-szemüveges-informatikus típusok jönnek be - kétségtelen, nincs mainstream ízlésem. Több oka van, hogy messziről elkerülném a kérdezőt: csak a szexre hajt, illetőleg arrogáns és rendkívül buta. Valamint tudja ki éjjel-nappal-Kristóf. Jah, és persze hisztis.

Kérdező:

Olvasd el ezt a kérdést, és a rá érkezett válaszokat.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..

A "tökéletes test" nem garancia a sikerre. Másrészt ahogy az ottani kérdező esetében, nálad is belül van a probléma, és nem a nők ízlésében. Mert ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

2013. jún. 28. 13:30
 36/55 A kérdező kommentje:
Látom, itt senki nincs tisztában azzal, ha valaki csak egyszerűen szerencsétlen, és ezért lehordják lelki betegnek. Szívesen megnézném bármelyikőtöket, ha a helyemben lennének, hogy mit tennétek. Pont ezekbe az általánosításokba betegszek bele, meg a szerencsétlenségbe, ami eddig végigkísért az életemben.
2013. jún. 28. 13:32
 37/55 anonim ***** válasza:
81%

"Tudom, most itt mindenki lehord nagy nőgyülölőnek"

Félreérted, csak idiótának tartunk. Ez nagy különbség:)

2013. jún. 28. 13:33
 38/55 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos aki nem született csúnya férfinek, az képtelen felfogni, h mi egyszerűen bármit is teszünk, esélytelenek vagyunk a nőknél. Mindegyiküknek csak a külső számít, hiába tagadják.
2013. jún. 28. 13:33
 39/55 A kérdező kommentje:

,,csak a szexre hajt, illetőleg arrogáns és rendkívül buta"

Sose voltam szexorientált. Érdekes módon annál a nagyon kevéske lánynál, akiknél próbálkoztam életem során, nem a tapizgatásokat, és szexuális célozgatásokat vetettem be.

2013. jún. 28. 13:34
 40/55 A kérdező kommentje:

Nagyon rosszul esik, hogy ti is lehordtok mindennek. Nem tudjátok akár egy picit is elképzelni magatokat a helyemben?

Elismerem, hogy hibás vagyok, csak szerintem ti sem látjátok a ,,hátteremet". Szeretnék már boldog lenni egy nővel, de mégse adatik meg valamiért. Görcsös vagyok, frusztrált.

2013. jún. 28. 13:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!