Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az amit irigyeltek a férfiakban?
Ha egy jótündér 1 napra férfivé változtatna benneteket akkor mi lenne az a 3 dolog amit biztosan kipróbálnátok férfikét,szóval mi az amit irigyeltek bennünk?
Nem csak szexualitással kapcsolatban,hanem az élet bármely területén,sport,szórakozás öltözködés,testalkat stb.
Nem mesnsiznek.
Simán elmehetnek az éjszakába egyedül, kocsmákba, bulikba stb...mivel kisebb az esélye, hogy megerőszakolják őket, vagy elrabolják. Szabadabban bulizhatnak, ha részegek, vagy több nővel szexelnek, nem hordják el őket mindenféle lotyónak.
A sört amúgy is imádom, és csaj létemre (hihetetlen mi?) tudok focizni!
Amúgy azt irigylem bennük, hogy nincs mensziük, mászkálhatnak póló nélkül, és ha az ellenkező nemből sok emberrel d*gnak akkor nem hivják őket r*bancnak (már nem mintha az lenne a vágyam, hogy sok pasival, csak úgy d*gjak, nem vagyok olyan).
Én imádok nő lenni. Szeretem festeni magam, törödni magammal, csinosan, nőiesen öltözködni. Ha Pasinak születtem volna tuti transzi lennék :_DD
de amugy azt az egyet irigylem hogy ők nem menstruálnak..:) 18L
1. nem menstruálnak
2. nem szülnek
2. nem kell mindenhol szőrteleníteniük
3. mászkálhatnak félmeztelenül, egy szál gatyába a nagy melegbe, míg a lányoknak azért fel KELL venniük egy melltartót/bikini felsőt, pólót
most így hirtelen ennyi jutott eszembe, amit irigylek a pasikban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!