Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti így nyáron mennyire nem tudtok magatokkal mit kezdeni?
Én nagyon nem. Haverjaimmal menni akarok vhova, de sokszor nem jön össze, oszt itthon döglök, most edzeni se tudok egy kis ideig, belefüggtem durván az animékbe pl. Ma 15 rész ment le a One Pieceből és még vége sincs a napnak... Nézek még vagy 6-7 részt lefekvésig vmiből.
Na meg persze gyakorikérdéseken lógok órákat naponta... meg tudományos cikkeket olvasgatok stb., megőrülök már! Randizni is akarok! De kivel!?? Meg a lányok nem szeretik a kockákat :D
F19
Valaki még érez így, hogy itt a nyár, a tengernyi szabadidő, és valahogy mégse jó ez így ahogy van? Valami ötlet?
nah attól én is :P
am én nagyon szeretnék egy barátnőt csak ugye nem kell bármilyen :(
barátokkal vagyok, párommal vagyok, kirándulunk, letudom az angol nyelvvizsgát, elkezdem a spanyolt, pihenek, olvasok ha lesz időm akkor még dolgozok is.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!