Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti így nyáron mennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti így nyáron mennyire nem tudtok magatokkal mit kezdeni?

Figyelt kérdés

Én nagyon nem. Haverjaimmal menni akarok vhova, de sokszor nem jön össze, oszt itthon döglök, most edzeni se tudok egy kis ideig, belefüggtem durván az animékbe pl. Ma 15 rész ment le a One Pieceből és még vége sincs a napnak... Nézek még vagy 6-7 részt lefekvésig vmiből.

Na meg persze gyakorikérdéseken lógok órákat naponta... meg tudományos cikkeket olvasgatok stb., megőrülök már! Randizni is akarok! De kivel!?? Meg a lányok nem szeretik a kockákat :D

F19

Valaki még érez így, hogy itt a nyár, a tengernyi szabadidő, és valahogy mégse jó ez így ahogy van? Valami ötlet?

2013. jún. 27. 23:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
ja nekem is hasonló van. nagyon boldog voltam, hogy találtam melót, csak hát rengeteg diákot vettek fel oda, ahol dolgozom, és 2 napot kaptam pl. jövő hétből is, akkor is csak 4-4 órákat..:/ én a trónok harcára kattantam rá. meg próbálok tanulgatni is picit, csak hát valahogy mindig elb..zom az időt. barátokkal megbeszéltük, hogy majd többet járunk össze, de nehéz szervezkedni, ha mindenki ezerfele megy.
2013. jún. 27. 23:28
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Menk diák melózni. Tavaly nyáron én is szétuntam az agyam, mindenki nyaralni volt nyár közepén, én meg csak nyár végén mentem, így egész nyáron volt időm magamra.

Meg elmentem néha-néha strandra egyedül. Napoztam,úszkáltam a vízben... lány létemre. Ott abszolút tudsz ismerkedni, diák munkán is sok új embert megismertem.

2013. jún. 27. 23:28
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom ezt :D

Bár nekem van kivel beszélgetni.

2013. jún. 27. 23:29
 14/36 anonim ***** válasza:

Hehe a One Piece az jóóó. :D

Minek ide nő, az a majd 600 rész egész nyárra betart, majd szeptembertől meg suliban csajozhatsz.

Addig ott van Nami, meg Robin.

2013. jún. 27. 23:32
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs túl sok dolgom, 3. napja rohadok itthon egyedül. :(
2013. jún. 27. 23:35
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

heló, nekem szimpi vagy! nincs kedved levelezni? :)

17L

2013. jún. 27. 23:40
 17/36 A kérdező kommentje:

Hű mennyien :D tudtam ám... :)))

Bezzeg az előző nyár... pia, és barmulás ezerrel :D most meg nem ihatok sokat már mert edzek :/ és izmos akarok lenni

Diákmunka már úgyis mind elkelt, de nem rossz ötlet, azért megnézem van-e

Jah angolt én is gyakorlom. Bár a nyelvvizsga még messze van hiába megy 1000x jobban ez a nyelv mint a német

Jah és kösz, a Star Ttek meg a Trónok harca jó ötlet, bár jobban szeretem ha rajzolva vannak a szereplők xd

De belenézek, hátha jó, vannak jó élőszereplősek is.

Strandon ismerkedni? Nem szokásom idegenekhez odamenni, nem vagyok reménytelen csajozás terén ez tény, de azért ennyire májer se hogy random lányhoz odamegyek és fosom a szót :D

Jah 14-es Nami meg Robin <3 :D Bár lehetnének aranyosabbak is xD

Ha nem lenne a gyakorikérdések akkor lehet hogy még többet függenék az animéken... am be akarok kerülni a kateg TOP10-be is, remélem sikerül, aztán lehet felfedem a nevemet is :D mert mér ne

2013. jún. 27. 23:41
 18/36 anonim ***** válasza:
eléggé nem :D DE kell ennél jobb? :)
2013. jún. 27. 23:53
 19/36 anonim ***** válasza:
A trónok harcát angolul nézd, lehetőleg felirattal! Így elutod az időt, szorakozol, és tanulsz, keszulsz a nyelvvizsgára is :D. Én évek óta ezt csinálom, szinte minden filmet angolul nézek, és bár 15 vagyok, már nyelvvizsgát fogok tenni decemberben. Am a trónok harca még jobb is angolul, mert a színészek lehengerlően játszanak, ami a szinkronból nemigen jön át.
2013. jún. 27. 23:55
 20/36 A kérdező kommentje:

jah köszi, sztem a Trónok harca magyar szinkronnal nincs is, de mindenképp eng-dubbal nézem

Az animéket is amelyiket tudom angol szinkronnal nézem, sztem nma rossz úgy se, persze a japán szinkronszinészek lealáznak mindenkit. Pl olyan halálsikolyt produkálnak némelyik animébe hogy beleremegek, teljesen valóságos :O

2013. jún. 28. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!