Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok senkit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit?

Figyelt kérdés

Vicces, állandóan jókedvű fiú vagyok, értelmes, ha kell bolond, megértő, egyéb blablabla, és mégsem akar velem senki járni... Pedig csúnya sem vagyok.

ENNYIRE számít az önbizalom? De hogyan? Honnan látja azt más, hogy nekem van-e? (eleve elképzelhetetlennek tartom, hogy bárki is vonzódjon hozzám, tehát gyanítom, nincs.)

Vagy a baráti kör is ennyire számít? A legtöbb barátom lány. Emiatt szerintem sokan azt hiszik, hogy meleg vagyok, plusz a baráti társaságunkban van egy meleg srác is.

Emiatt lenne?

18/F

2013. jún. 27. 00:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok sem csúnya, sem csóró, a méreteimről nem szoktam a szia után tájékoztatni az embereket xD

Ő már próbálkozott nálam, de mondtam neki, hogy ezt inkább mellőzzük xD

2013. jún. 27. 00:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Véleményt írtam. A tapasztalat azt mondatja velem, hogy akire e 3-ból legalább 1, vagy mondjuk inkább valamelyik 2 nem igaz, annak nincsenek gondjai az ismerkedés terén.
2013. jún. 27. 00:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, írj. :) Budapesti vagyok, 17 éves.
2013. jún. 27. 00:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Akk lehet hogy a csajozási technikáddal van baj. 16L
2013. jún. 27. 00:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Ennyi kellett, látod kérdező, kiírtad, hogy nem vagy ronda, nem vagy csóró és már is jönnek a lehetőségek. Mégiscsak nekem lesz igazam.
2013. jún. 27. 00:55
 16/16 anonim ***** válasza:
1.es én is kigyurt vagyok és néha bunkó is ha megbántanak, mégsincs csajom, (mondjuk mindenféle szutykos csámpáslábu csajjal nem állok össze) ja és se csoro se ronda nem vagyok és a fakam sem kicsi. Szoval erre a kérdésre énis keresem a választ.
2013. jún. 27. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!