Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen hány éves fiú illene hozzám?
Mekkora az ideális korkülönbség?
Miért van az, hogy csak 17-18 évesekkel merek ismerkedni, az ennél idősebbektől már félek? :/ Most megismerkedtem egy 20 éves férfival, de olyan furcsa... Hasonló az érdeklődési körünk, és értelmes férfinak tűnik, de mégis bennem van az érzés, hogy már teljesen más környezetben él, egyetemista, míg én csak gimis vagyok, ő már felnőtt, én még gyerek... Mit tegyek? :(
17L
Érdekes, amikor 25-35 éves palik bepróbálkoznak, akkor mit gondolhatnak?
Na, akkor belefér vajon a 20? Én igazából anyukám reakciójától aggódom, hogyha esetleg összejönnénk, mit szólna.
Amúgy én sosem mondtam, hogy érett lennék, inkább gyerekes vagyok. Pont emiatt félek.

Ki az az ostoba, aki egy 17 éves lánynak a 16 éves fiúkat javasolja?
17 éves lányhoz a 17-27 évesek passzolnak a lány érettségéhez mérten, de a legalkalmasabb a közepe tájéka.
A 27 pedig azért nagyon jó, mert én is annyi vagyok... :P

dik más környezet? kb ugyanolyan, csak itt nincs házifeladat :D hülyécske xd
F19

Van olyan lány,aki 18-20 éves korában is néha gyerekesen viselkedik,és van olyan is,aki még csak 16,de már bőven lepipálja a 20 éves nőket is.Te érzed,hogy ki illik hozzád,Te tudod mennyire vagy érett,de ameddig anyád befolyásolja a döntéseidet,és tőle függ hogy kivel mersz kapcsolatot kialakítani,addig gyerek vagy,lehetsz akárhány éves,ha nem tudsz önállóan dönteni.Hozzám például még nem vagy elég érett.Ezért azt mondom hogy egyéntől függ kinek mi az ideális korkülönbség.
18F

16-20 éves kor között. Szerintem.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!