Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen már illene egy gyerek igaz?
Ennek semmi köze az illemhez. Én nem akarok gyereket, akkor most illetlen bunkó vagyok? :))
Akkor szülj, ha akarod a gyereket. :)
illik vagy nem illik...nem ezen múlik!
na azért legyen gyereke valakinek mert már kéne...
az a gyermek olyantól legyen aki valóban szeretne is és te is valóban tőle szeretnél, és szeretitek egymást!
csak azért ne kelljen senki h gyereked legyen. Ez nem kötelező.
És ez egy életre szól nem 1-2 napra, hogy majd elbabázik az ember egy kicsit és dejó lesz. Ezt jó alaposan át kell gondolni.
Egyrészt a körkülönbség miatt nem árt. Én örülök, hogy anyukám és köztem csak 29év van. Barátnőm és az anyja között pl. 40, amit soknak tartok. Fel kell azt a gyereket nevelni, és én pl. szeretném még az unokákat is megérni, ha odakerülök. Vagy legalább látni, hogy a gyerekem rendesen felnő, megházasodik és jó felnőttkora van. A másik oldal meg, hogy nem szeretném 20-30évesen elveszíteni a szüleim, mert már öregek.
Viszont ott van az is, hogy én is szeretném kihasználni, amíg fiatal vagyok. Meg a munkavállalás se egyszerű, plusz anyagi hátteret biztosítani a gyerekvállaláshoz. Szóval ebből a szempontból én is szívesen várnék sokáig a gyerekkel, de gondolva az előbbiekre azért 30éves korom alatt legalább egyet szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!