Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek terhes lehetek? L/24
Figyelt kérdés
A barátommal már 5 éve együtt vagyunk : lefeküdtünk és én nem vettem be a fogamzás gátlót és nem is védekeztünk
De a havi ciklusom normális ...
Terhes lehetek ?
2012. szept. 4. 17:45
1/9 anonim válasza:
nem valószínű mivel menstruálsz rendesen
2/9 anonim válasza:
Ha nem vetted be a gyógyszered, akkor lehetsz terhes!
3/9 anonim válasza:
Hmm...vegyél egy tesztet,hogy biztos lehess a dolgodban.
4/9 anonim válasza:
Ha rendszeresen szokod szedni a fogamzás gátlót csak most kihagytad vagy nagyon ritkán kihagyod az akkor is véd téged a terhessegtol ...Mivel ha tegyük fel én szedem 3 hónapja és ma elfelejtem beszedni és lefekszem a párommal akkor sem leszek terhes mivel az eddigi adag hat a szervezetemre ...Vannak akik szedték pár évig , abba hagytak és akartak a babát de nem sikerült nekik mivel meg a fogamzás gátló hatása a szervezetben volt...Ugy hogy nem vagy terhes ... Nyugogy meg ...
5/9 anonim válasza:
Ha már egyet kihagysz, akkor csökken a védettség, lehetsz...a biztonság kedvéért csinálj tesztet, hallottam már olyat, hogy valakinek az első 2 hónapban rendesen megjött.
7/9 anonim válasza:
Amennyiben az utolsó szeretkezésed után volt/van a menstruációd, akkor kötve hiszem, hogy terhes lennél. Az ilyen esetekre szerintem vegyél tesztcsíkokat...
8/9 anonim válasza:
3 hét alatt nem tudtad eldönteni?:D
9/9 anonim válasza:
szerintem lehetsz terhes,egyik ismerősöm pont igy lett terhes D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!