Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek terhes?
Igaz szűz vagyok, és még soha nem volt barátom de már 2 hónapja kihagy a menszeszem, émelygek, alkalmanként hányok, a reggeli rosszullétek sem maradnak el. A dr. Hausba hallottam, h létezik ilyen, hogy önmagamtól vagyok terhes.
Teljesen kétségbevagyok esve . segitsetek Légyszi.
18/l
Szűz vagy. De rosszul vagy: menj orvoshoz! Nem sarlatánok... (Ha meg nagyon terhességre gyanakodsz, akkor tesztet vegyél.)
De most komolyan dr. House alapján akarod magad 'kivizsgálni'?
dr. Haus xD
hát egy részt láttam, de lehet, hogy csak az az egy volt kvajó ha ilyen hülyeségek vannak benne
ugye nem komoly a kérdés, mond hogy nem..
azonkívül hogy ilyen tényleg nincs, max állterhesség mert az viszont létezik, jó sokáig tartott kitalálnod hogy elmész nőgyógyászhoz vagy dokihoz. 2 hónapja rosszul vagy, és ezek szerint zavart is a dolog, de nem jutott eszedbe elmenni,,cc, főleg most hogy suli sincs, bár talán pont ezért mert nyaraltál, de mind1 is.
Egyébként meg nem tanultál biológiát? Hogy mondjuk általában egy spermium se árt a pete sejt mellé, hogy abból legyen is valami?
1. Terhes nem lehetsz, embereknél nincs szűznemzés. A Dr. House részben sem volt, csak a csaj nem akarta bevallani a pasijának, akivel nem szexelt, hogy megcsalta, a doki meg hazudott nekik.
2. Egyébként pedig miért tőlünk kérdezed, hogy szerintünk terhes vagy-e? Miért nem mész orvoshoz?
Először is a Dr. House-ban, ha végig nézted tudhatnád, hogy ő sem volt önnmagátöl terhes, hanem House csak falazott a csajnak,mert megcsalta a pasiját!!
Másodszor, hallottál már hypohonder emberekről, akik minden féle betegséget beképzelnek maguknak, gondolkozz el ezen..
És nyugi, biztos h nem vagy terhes :)
19\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!