Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek terhes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Igaz szűz vagyok, és még soha nem volt barátom de már 2 hónapja kihagy a menszeszem, émelygek, alkalmanként hányok, a reggeli rosszullétek sem maradnak el. A dr. Hausba hallottam, h létezik ilyen, hogy önmagamtól vagyok terhes.

Teljesen kétségbevagyok esve . segitsetek Légyszi.

18/l

2012. aug. 24. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Max álterhes..
2012. aug. 24. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
istenem, tudod mit. Ahelyett hogy itt kérdezősködsz, menj el a kerületi orvosodhoz, és kérdezd meg őt! Tá-dá probléma megoldva.
2012. aug. 24. 21:32
 3/10 avellana ***** válasza:

Szűz vagy. De rosszul vagy: menj orvoshoz! Nem sarlatánok... (Ha meg nagyon terhességre gyanakodsz, akkor tesztet vegyél.)

De most komolyan dr. House alapján akarod magad 'kivizsgálni'?

2012. aug. 24. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:

dr. Haus xD

hát egy részt láttam, de lehet, hogy csak az az egy volt kvajó ha ilyen hülyeségek vannak benne

ugye nem komoly a kérdés, mond hogy nem..

2012. aug. 24. 21:34
 5/10 A kérdező kommentje:
ez nagyon is komyol dolog. nem kénne ezzzel hülyéskedni. hétfőn megyek nőgyógyászhoz.
2012. aug. 24. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
ÁLLATORVOS! befognak zárni a kenelbe. Nagyon jó helyed lesz ott láncon. Jó nem mondom, volt aki kimúlt, de nagyon jól érezték ott magukat az előző lakók. Egész nap csak ettek, ittak, feküdtem láncon. Az oltásokat ne felejtsd el felvenni! :)
2012. aug. 24. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked egyáltalán semmi fogalmad sincs az emberi szaporodásról?Magadtól nem lehetsz terhes ,ilyen NINCS!
2012. aug. 24. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:

azonkívül hogy ilyen tényleg nincs, max állterhesség mert az viszont létezik, jó sokáig tartott kitalálnod hogy elmész nőgyógyászhoz vagy dokihoz. 2 hónapja rosszul vagy, és ezek szerint zavart is a dolog, de nem jutott eszedbe elmenni,,cc, főleg most hogy suli sincs, bár talán pont ezért mert nyaraltál, de mind1 is.

Egyébként meg nem tanultál biológiát? Hogy mondjuk általában egy spermium se árt a pete sejt mellé, hogy abból legyen is valami?

2012. aug. 24. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:

1. Terhes nem lehetsz, embereknél nincs szűznemzés. A Dr. House részben sem volt, csak a csaj nem akarta bevallani a pasijának, akivel nem szexelt, hogy megcsalta, a doki meg hazudott nekik.

2. Egyébként pedig miért tőlünk kérdezed, hogy szerintünk terhes vagy-e? Miért nem mész orvoshoz?

2012. aug. 24. 21:58
 10/10 anonim válasza:

Először is a Dr. House-ban, ha végig nézted tudhatnád, hogy ő sem volt önnmagátöl terhes, hanem House csak falazott a csajnak,mert megcsalta a pasiját!!

Másodszor, hallottál már hypohonder emberekről, akik minden féle betegséget beképzelnek maguknak, gondolkozz el ezen..

És nyugi, biztos h nem vagy terhes :)

19\L

2012. aug. 24. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!