Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha 12-évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha 12-évesen még nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

2013. jún. 26. 21:55
1 2
 11/20 Vad-Ász ***** válasza:

Jólvagy_??!!

Minek neked még barátnő,fiatal vagy még.

Nekem sincsen még barátnőm mivel eddig senkinél sem sikerült akinél probálkoztam idén és tavaly,de nem is tartom gáznak hogy még nincs.

15/F

2013. jún. 26. 22:45
 12/20 anonim ***** válasza:
de egy gyökér vagy 12 évesen ....én is 12 éves vagyok csak lány , és szerintem nem ciki ! ha ez megnyugtat elmondom hogy nekem sincs barátom és nem is volt ...igaz megnézem a fiatal fiúkat szemüket stílusukat stb. de ne már hogy neked már bnő kell -_-"
2013. jún. 26. 22:46
 13/20 anonim ***** válasza:

#7-es tök normálisan válaszolt, erre 'szal kuss'

Látszik az intelligenciád...

Golyó kéne neked, nem barátnő.

2013. jún. 26. 23:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

7-es válaszoló vagyok:

Kedves utolsó! Köszönöm. Meg szerintem a hangnemmel sem volt gond...

Kedves Kérdező!

Én nem kötekedés céljából írtam neked. Csak szeretném, ha egy picit ráébrednél arra, hogy nem ez a legfontosabb. A nyelvtan órákon kérlek, vegyél részt aktívabban!

Másrészt pedig, igen, gyerek vagyok, de én tudom, hogy mik a kötelességeim, tudom, hogy mik a legfontosabbak ebben a korban és egyáltalán nem tartom gáznak, hogy még nincs barátom. Nem mondom, hogy nem nézek a fiúk felé, mert ez nem így van, Voltak már páran, akik leszólítottak utcán, buszon, mentem már fagyizgatni, de hiszen ez a kor erről szól. És büszke vagyok magamra, hogy nem vagyok olyan idétlen, fafejű idióta, mint Te! Mert erre már nem lehet mást mondani. Próbáltam értelmesen fogalmazni, úgy, hogy ne vedd kötekedésnek, de mindegy...

Inkább rád hagyom. IGEN, ROHADT CIKI, HOGY NINCS BARÁTNŐD!! Hogy tudsz ezzel a problémával a tükörbe nézni??? Ember vagy te???

Most örülsz?? -.-"

2013. jún. 27. 01:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Majd eljön az idő mikor beindul a vadászösztön és akkor majd keresel magadnak barátnőt.

Én 16 éves vagyok és még nincsen barátnőm. Mivel nem szeretnék olyan kapcsolatba belemenni ami kb 2 hétig tart(ezt azért mondom, mert egy olyan lány szerelmes belém akinek maximum 1 hónap egy kapcsolat.)

Szóval nem ciki. Még az sem baj ha 20-25 évesen sincsen csak találd meg az igazit és nem pedig egy utcalányt...

2013. jún. 27. 22:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem még 18 évesen sincsen....K*rvára nem érzem cikinek.Egy csaj úgy is csak lekötne,szórakoztatnom kéne mint egy majom,másrészt,ha szakítana velem az rosszul esne.Attól még szerelmes vagyok,meg minden o.k.,de nem baj,ha nincs senkim.12 évesen mit vársz??Esetleg pávásan föltolhatnád a hajad,s egy rózsaszín pólót felvehetnél,mert abban "menőnek" érezheted magad.Sajnos a lányok 75%-nak ez kell.
2013. jún. 28. 13:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Hallod, gyerek nagyon szánalmas vagy-.- 12 évesen így beszélsz... Szerintem azért nincs csajod, mert egy bunkó vagy! -.-""
2013. júl. 10. 20:24
 18/20 anonim válasza:
12 éves vagy :D ezzel tulajdonképpen el is mondtam hogy miért nem ciki :)
2013. júl. 19. 22:41
 19/20 anonim ***** válasza:
ja
2013. júl. 19. 22:43
 20/20 anonim válasza:
7 es válaszoló ne vedd magadra kis p*cs 12 éves :D amúg 12 évesen örültem ha kimehettem focizni pályára ami abba az utcába van ahol lakom... nem foglalkoztam barátnőkkel
2013. aug. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!