Ciki hogy szűz vagyok 25 évesen?
Figyelt kérdés
Volt már párkapcsolatom 1 évig tartott ekkor voltam 22 éves, a volt párom pedig 30. Szerettem volna lefeküdni vele de nem éreztem rá felkészülve magam.2013. jún. 20. 03:50
1/11 anonim válasza:
Ne mások véleménye érdekeljen,legalábbis ebben az esetben. Ha te annak érzed akkor ciki,ha nem érzed annak akkor nem az.
2/11 A kérdező kommentje:
de jó neved van :)
2013. jún. 20. 03:58
4/11 anonim válasza:
Nem ciki! A mai világban megyszokták már,hogy mindenki 14 évesen veszti el a szüzességét ìgy a te esetedben csak furcsa!
5/11 anonim válasza:
Szerintem inkább büszkének kéne lenned mert ez ritka.
De azért szüzen ne házasogy meg
6/11 anonim válasza:
Minden hétre jut egy ilyen kérdés? Tényleg ennyire felszínes lett a világ, hogy mások véleményének kellene megszabnia az életünket?
Egyébként ez a "házasogy" meg így korán reggel nagyot ütött.
7/11 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor inkább jó dolog, mert így valószínű, h nem vagy ribanc.
8/11 anonim válasza:
bárcsak én lennék a helyedbe a nők a szüzességüket el is tudják adni.
Egy lakás árát is megkaphatod érte
9/11 anonim válasza:
Dehogy ciki! Sosem értettem, hogy mi van, létezik vmi szabály, hogy mikor kell elveszteni vagy mi? Azzal veszítsd el, akit tényleg szeretsz és ő is szeret téged. Akivel teljesen megbíztok egymásban. Erre szerintem megéri várni egy adott ideig és érlelődni lelki, érzelmi szempontból is.
10/11 anonim válasza:
Nem ciki, hangoztatni meg nem kell, és kész... :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!