Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek van fogalmuk róla hogy mit akarnak igazán?
Egy filmben is mondta a nő a pasasnak: Gőzünk sincs, mit akarunk XD Kinek mi a tapasztalata?
Amúgy miért is beszélget egy nő a neten más pasival, ha párja van?
"Ki mondta h én lelki szemetes akarok lenni amikor össze akarok jönni a csajjal?"
A csajjal, akinek párja van. Akkor benned te mennyire is vagy gerinces?
Először is, sok pasit pont nem érdekli, hogy valami bajunk van. Pedig ezt egy párkapcsolatban illene a legjobban megbeszélni. Sok pasit csak addig érdekel a dolog, amíg meg nem kapja a csajt, utána már nem igazán foglalkozik azzal, hogy meghallgassa. Tisztelet azoknak, akiknél nem így van, de tény, hogy a legtöbb pasi nem szeret gondokról beszélni, pedig a nőknek szükségük lenne erre.
A kérdésedre válaszolva pedig: eddig azt hittem tudom mit akarok, de egyre jobban elbizonytalanodom, ahogy szerzem a tapasztalatokat.
Ez kiváló kérdés. Gyanítom, a jelenség evolúciós célja éppen a FÉRFI bizonytalanságban tartása!
Amikor a nő hezitál, s azt mondja, hát, nem is tudja mit akar, azzal talán arra sarkalja az érte versengő férfiakat, hogy mind újabb/nagyobb fokon/módon próbáljanak megfelelni neki, hisz nem tudni, mit vár, mi jön majd be. Ha azonban a férfi folyton új ötletekkel áll elő, a nő válogathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!