Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszednétek ezt a pasit? Vagy inkább hagynátok?
Van egy srác (27), aki tetszik, és nagyjából képben vagyok azzal, hogy bejövök neki (legalábbis külsőleg, máshogy még nem igazán ismer). Viszont kiderült, hogy közben bele van esve egy csajba, és ez a dolog nem viszonzott. Ti mit tennétek a helyemben? Hagynátok? Próbálkoznátok? Ha igen, hogyan?
Ja a srác rettenetesen félénk, akár örökre várakozhatnék...
Ha valaki másba van belezúgva, nem értem mi a kérdés :)
Ne pazarold az idődet szerintem
Szerintem próbáld meg, de csak, ha tényleg nem viszonzott a szerelme. Annak mi értelme, hogy az övé sem viszonzott meg a Tiéd sem.
És kitudja, lehet, hogy rájön, hogy így jobban alakult neki is, mintha a másik csajjal jön össze.
Előbb utób elfelejti azt a csajt, és vigyázz, nehogy más hamarabb észbe kapjon nálad.
szerintem ne kezdj olyan faszival aki másba szerelmes, mert pofára esel.
egyébként szerintem nem feltétlen igaz hogy a fiú szedje fel a lányt, én még sohasem ugráltam senki kegyeiért, most vagyunk együtt kb 1 év 2 hónapja a barátnőmmel, és minden a legnagyobb rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!