Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még vissza út?
:(
18 éves fiú vagyok aki bele szeretett egy jó barátjába egy 15 éves lányba.
Persze a lány nem szereti csak barátként.
Ezt nem akartam el fogadni vagy is el fogadtam csak bele törődni nem nagyon tudtam.
Ennek az lett a vége hogy többször össze vesztünk már rajta egyre jobban.Mert össze jött egy 25 éves csávóval aki nem érdemli meg őt csak ki használja.. nem kezdem el sorolni hogy miért.. de volt már rá példa.. :(
"De ki vagyok én hogy bele szóljak más életébe?"
Egy ember aki nagyon szeret valakit is mindent meg tenne érte..
Engem már nem érdekel mert tudom hogy köztünk sosem lesz semmi de nem tudom nézni hogy tönkre teszi az életét egy olyan ember miatt mint ez.
Mostanára ez addig fajult hogy szakított a fickóval már nem is 1x.. De facen rám írt a lány hogy nem szeretne többet találkozni velem meg beszélni.Ezt írta: "Véget kell ennek vetni ennyi volt a barátságunk..." :(
Én nagyon szeretem de most még barátként is elveszítem :(
Akkor én meg ölöm magam.
Írtam neki hogy beszéljük meg ezt ki javítom azt amit el rontottam de nem válaszolt rá..
Tudom hogy magamnak köszönhetem..
Hibáztam... de Szeretem meg szeretni is fogom bár mi történjen. Hogy tudnám helyre hozni ez?
az a csaj kiszámíthatatlan ebből a történetből megismerve, nem lehet megmondani h van-e visszaút.
a lány tényleg egy ri***c, 10 évvel idősebb pasival, már nem azért, de nem sok esze lehet. főleg ha Te is észrevetted, hogy kihasználja szegényt.
Azért veszett össze veled mert megmondtad neki h rossz ötlet vele járni? ha nekem egy barátom mondaná, aki nem lány, hinnék neki és erősen megfontolnám a dolgot, ha lány mondaná akkor elkezdeném tesztelni a palit :D
Ezen kár keseregni, ne alázkodj meg, mert akkor tuti nem kapod vissza barátilag se. Ha könyörögsz azzal csak elriasztod, hidd el. Kérj még egyszer bocsánatot nyugodtan, vigyél neki csokit (de semmi személyeset), ha nem fogadja el dobd a postaládájukba, de ne csengess be, aztán ha ezen túl vagy, ne kezdeményezz vele beszélgetést. Egy kicsit hagyd békén bármennyire is fáj és hiányzik, meg kell nyugodnia neki is, neked is, és meg kell tanulnod egy kicsit nélkülözni őt (elég 1-2 hét is), úgy könnyebb lesz higgadtan beszélni vele, és nem kérdőre vonni stb.
ha megint beszéltek ne hozd fel ezt a történetet, csak annyit mondj majd hogy nagyon sajnálom. ha elkezd veled veszekedni, ne mondj rá semmit, nyeld le vagy sz*rd le, neki is ki kell adnia magából, és annyi esze még nincs h ne veszekedjen. csak annyit mondj hogy Sajnálom de ne túl sokszor, amikor teheted inkább hallgass. ha hosszú a veszekedés becsúszhat pár Tudom meg Igen. a Nem fordul elő, meg hasonlókat hanyagold, azt sugározza hogy továbbra is zavar a dolog, vagy egy hasonló dolog zavarna és megint haragudna. De nem hiszem, hogy sokáig tart majd a veszekedés.
Utána beszéljetek vidámabb dolgokról, kérdezd meg h mizujs vele, és mesélj te is :)
öngyilkos ne legyél, ilyen piti dolog miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!