Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt itt valakinek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt itt valakinek olyan megtörtént dolga, hogy ráírt a neki tetsző személyre, de vagy nem írt vissza, vagy pedig nem 'úgy'?

Figyelt kérdés

Ebbe a helyzetemben azon elmélkedem,hogy maradjon plátói nohabár esély meg van rá,hogy sikerül,de ha mégsem azzal összetörök....

Valaki vele megtörtént dolgokat meséljen,mert erőt fog adni,hogy minden ilyen eset után tovább lépjek,és nyilván a boldogsághoz nem kell leírás...

2013. jún. 22. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Én sokáig nyomon követtem egy csajt itt, kinyomoztattam hogy ki Ő beszéltünk fb-n és főleg itt, nagyon szerelmes voltam belé, és imádnivaló volt, de a lelkesedésem megtört, nem akart semmi komolyat, én meg nem voltam arra képes hogy barátként nézzek rá

21/F

2013. jún. 22. 21:49
 2/6 kruse ***** válasza:

Csalódást akarsz hallani?

Én is kinéztem magamnak valakit, ráírtam de nem írt vissza.

Páff

2 napig vártam h írjon aztán nem vártam tovább.

Az élet megy tovább, ennyi. El fogod felejteni,pár nap az egész.

2013. jún. 22. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ráírtam egy fiúra ismeretlenül, hogy igazán elvehetne feleségül. Visszaírt, hogy nem lenne jó férj, mert sok focit néz, és szanaszét hagyja a koszos zokniait. :) Később találkoztunk személyesen, nem randi, csak egy helyen voltunk, de a felállás ugyanez maradt. De ez csak viccnek indult, rossz napom volt. Amúgy nem mindegy, hogy fiú vagy lány, akinek írsz...
2013. jún. 22. 21:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lány,Ő a fiú.

Régóta kinéztem magamnak,Ő is furcsa velem,sosem beszéltünk,most írnék rá először egy 'sziát'eddig nem köszöntünk, csak látásból ismerem,amúgy full ismeretlen,viszont szeretném megismerni mert tetszik nagyon. Sosem vagyok elérhető közösségi oldalon,így lehet ilyen téren 'nem tud' írni(bár van üzenet funkció is) Nos itt leragadtam,az élet megy tovább az igaz,de utána majd nehéz lesz összeszednem magam.:(

2013. jún. 22. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
hát 50-50% .. így sem jó..tehát most vagy lesz valami vagy nem..az esély meg van rá..írj rá :) vagy lájkolj be valamit vagy mit tudom én :D keltsd fel kicsit a figyelmét, ha nem mersz ráírni :D
2013. jún. 28. 23:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi..

Eddigre már megtettem,de rá egy nappal meg kirakta,hogy kapcsolatban,és barátnője van...://..

Úgy éreztem,hogy lett volna esélyem:O dehát...

Köszi azért a válaszokat.. Majd máskor másnál kicsit gyorsabban írok rá,mert most igazából az életemből elpocsékoltam 4hónapot+ amíg találok valakit aki megtetszik,mert egy ideje csak az arcára gondolok (pedig nem beszéltünk még soha,szóval szeretni nem szerethetem)... :):/

2013. jún. 29. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!