Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon nem ír vissza az, akinek bejövök, miért?
Tudom facebook,bugyutaság... de nincs más lehetőség ahol tudnánk beszélgetni.
Tudom hogy tetszem neki,jókat is szoktunk dumálni,de most miért nem ír vissza? Nem fogok még pár mondatod írni,mert nagyon azt hinné rá vagyok akaszkodva. Kérdeztem tőle dolgokat,és arra nem írt semmit,lehet hogy a megválaszolás okoz nehézséget? Vagy már el akar felejteni? De miért,ha én is mutattam a szimpátiát felé.
Kiírta a facebook, hogy "látta"?
Lehet, hogy telóról volt fent és már nem telefonozik és utána is kijelzi nem tudom mennyi ideiga, hogy fent van chaten az illető.
olyasmi lehet mint amit utolsó írt. és nem ott ismerkedek vele,mert már ismerkedtünk máshol,csak ott tudom vele tartani a kapcsolatot,vagyis tudtam.
az nem lehet hogy telóról volt fent és dolga akadt,mert zöld pöttyöcskét mutat,és egyértelműen fent van,több ideig,és igen,kijelezte hogy látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!