Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen érthetetlen és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen érthetetlen és ostoba minden nő nemű lény?

Figyelt kérdés
komolyan lehetetlen kiigazodni rajtuk vagy megérteni őket, nem tudják mit akarnak de ha nem kapják meg akkor az nem tetszik nekik, ha bikiniben vannak és rájuk nézel oké, de ha fehérneműben az már baj, olyat ruhát hordanak hogy látszódjon a dekoltázsuk, de ha bámulod beszól, rinyálnak hogy olyan pasi kell nekik aki megértő, figyelmes, lovagias, romantikus bla bla bla de csak a jóképű, a gazgad meg a menő pasik kellenek nekik akik egy jobb szexpartnerét dobják őket... én komolyan mondom jobban értem a részecskefizikát mint a nőket
2013. jún. 24. 20:12
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Az élet egy r*thadó sz*rrakás ami egyre jobban bűzlik...
2013. jún. 24. 22:27
 42/48 anonim ***** válasza:
84%
Hülyeség! Vannak jó dolgok is az életben! De ha minden jó lenne, akkor unalmas lenne az élet. Jól van ez így, kellenek a kihívások!
2013. jún. 24. 22:29
 43/48 A kérdező kommentje:
11 embernek köszönöm a válaszát, a többiek ,,válaszai'' után legszívesebben megpucoltam volna a retinám, miután a szemem beszennyezte undorító véleményük látványa
2013. jún. 25. 14:08
 44/48 anonim ***** válasza:
.
2013. jún. 26. 14:56
 45/48 anonim ***** válasza:
72%
Elhiszem, hogy rossz érzés, amikor szembesítenek vele, hogy mekkora nyomorult senkiházi vagy.
2013. jún. 26. 16:25
 46/48 anonim ***** válasza:
87%

ha legközelebb kérdést írsz ki,zárójelben írd oda h csak neked tetsző válaszokat szeretnél. Ebben az esetben nem az igazat írjuk majd hanem a te elfuserált gondolataidat olvashatod vissza.

Én meg a te debil fajtád láttán érzem h az ilyennek kár lélegeznie ezt a drága levegőt.

2013. jún. 26. 16:38
 47/48 A kérdező kommentje:
ezt GYAKORIKÉRDÉSEK.HU nem facebook ahol kemmenteket irhatsz
2013. jún. 30. 23:48
 48/48 Angin válasza:
Olvasd el Esther Vilar könyveit és megtudod, miért is ilyenek a nők. Sajnos valóban képtelenül ostobák, hazudnak mint a vízfolyás és az az elképzelésük, hogy nekik mindent szabad.
2016. okt. 9. 00:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!