Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen érthetetlen és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen érthetetlen és ostoba minden nő nemű lény?

Figyelt kérdés
komolyan lehetetlen kiigazodni rajtuk vagy megérteni őket, nem tudják mit akarnak de ha nem kapják meg akkor az nem tetszik nekik, ha bikiniben vannak és rájuk nézel oké, de ha fehérneműben az már baj, olyat ruhát hordanak hogy látszódjon a dekoltázsuk, de ha bámulod beszól, rinyálnak hogy olyan pasi kell nekik aki megértő, figyelmes, lovagias, romantikus bla bla bla de csak a jóképű, a gazgad meg a menő pasik kellenek nekik akik egy jobb szexpartnerét dobják őket... én komolyan mondom jobban értem a részecskefizikát mint a nőket
2013. jún. 24. 20:12
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
29%
Igenis vannak tisztességes, kedves , aranyos, becsületes nők! Aha, persze, hazudtam! EGY SINCS!
2013. jún. 24. 21:46
 32/48 anonim ***** válasza:
83%
Pedig a kérdező nagyon tudja a frankót és nyílván mi vagyunk a deb ilek,mert neki annyi tapasztalata van.
2013. jún. 24. 21:46
 33/48 anonim ***** válasza:
29%
Pontosan ahogy írod!
2013. jún. 24. 21:48
 34/48 anonim ***** válasza:
41%
Legalább a kérdező nem nyalizik a nőknek, hanem megmondja a frankót. Ez az! Így kell ezt!
2013. jún. 24. 21:49
 35/48 anonim ***** válasza:
81%
Ez ki baszott nyalizás ám,csak azért mert egyenlő félként tekintjük őket,nektek meg megszületni is kár volt,a saját nyomorotokat akarjátok a nők nyakába varni mert annyira szarok vagytok h képtelenek vagytok szembenézní a hibáitokkal.
2013. jún. 24. 21:53
 36/48 anonim ***** válasza:
42%

Ha valaki rondának születik az egyedül is döglik meg, hacsak nem kompenzál pénzzel, izomtibi kinézettel vagy jóféle "rajos" (dikmá szoszi káréj) dumával.

A rondákat a természet kiszűri. Beleszülettél. Így jártál. Ha szépnek születtél volna nem lenne ilyen gond.

2013. jún. 24. 21:57
 37/48 anonim ***** válasza:
nekem nincs hibám, érzéseim sincsenek, én profi vagyok, nem hat meg semmi, nincs rám semmilyen hatással semmi!
2013. jún. 24. 21:58
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Pont a legnagyobb életképtelen kis nyalis gyökerek szoktak az ilyen általánosítós, frusztrált, arrogáns szerencsétlenné válni.

Szóval nem lepődnék meg azon, ha kiderülne, hogy ő is hatalmas nyelvcsapásokkal nyalta már ki pár nő fenekét, aztán azért ilyen elégedetlen és mérges, mert azt tapasztalta, hogy ez nem elég, és nem jelent biztosítékot semmire.

2013. jún. 24. 21:59
 39/48 anonim ***** válasza:
48%

37,ki mondta neked ezt a bölcsességet? Van 1olyan érzésem h te magad ötlötted ki.

De tudod mit ha tényleg így gondolod akk dögölj meg egyedül(ahogy írtad) de ettől még leszállhatnál a nőkről,

2013. jún. 24. 22:02
 40/48 anonim ***** válasza:
Bizony az élet nem egy habos torta :) De még szerencse, hogy csoki torta sem,mert abban nem sok jó van.
2013. jún. 24. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!