Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit szólnátok, ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok, ha ilyen mellű barátnőtök lenne (Kép)?

Figyelt kérdés

/A félreértések elkerülése végett:ezeket netről szedtem le!/

[link]

[link]

szakítanál, örülnél neki, különösebben nem lényeg, vagy egyéb...?

2009. okt. 13. 18:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Külsőre nincs baj vele, de csak azért mert begyesebb az átlagnál, még nem járnék vele. Vannak ettől fontosabb dolgok is egy lányban.

Amúgy a ezek EREDETIek, a 2. kép sarkában ott van a neve (Ewa Sonnet),ki lehet guglizni...

2009. okt. 13. 21:49
 22/30 anonim ***** válasza:
mindig is ki akartam próbálni hogy milyen lehet a mellszex...:P
2009. okt. 13. 22:27
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek természetes mellek, és nem rosszak!
2009. okt. 13. 23:13
 24/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Most már válaszolok,(csak eddig nem akartam manipulálni):

Szóval igen, nekem is ilyesmi van. :) Azért jött a kérdés, mert nagyon utáltam őket, és gátlásaim vannak miatta ( most nem megyek bele), ezért gondolkodtam a kisebbítő műtéten erősen, de vki jól érvelt ez ellen, úgyh. nincs műtét egyelőre.(Nem csak a kismellű lányoknak lehetnek komplexusai!)Most már kezdem magam embernek érezni(de nem akarom elkiabálni). =)

Nem vettem magamra a lecsitrizést, igaza volt a válaszadónak, dehogy kell csak a külsőségekre hagyatkozni.

Ja, és ezek természetes mellek.

2009. okt. 14. 17:16
 25/30 anonim ***** válasza:

Nah, hát nem megmondtam, hogy kb. ilyen válaszok fognak születni :P

Te is láthatod, hogy a többség normálisan gondolkodik, és semmi okod arra, hogy "sz*rnak érezd magad" és depressziós legyél. Sőt, azt is láthatod, hogy sok fiúnak kifejezetten tetszik :)

"Utsó" voltam a másik topicból.

21F

2009. okt. 14. 18:19
 26/30 A kérdező kommentje:

=)

Még egyszer nagyon köszi Neked, nagyon sokat segítettél, és megpróbálom elfogadni! Így könnyebb lesz már. :)

2009. okt. 14. 19:01
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Dugnám, mint a lopott biciklit
2009. okt. 14. 20:27
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen vagy, téged is szívesen megnéznélek.
2009. okt. 14. 21:32
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne kisebbítesd, az már nem te lennél, fogadd el amit a természet adott.
2009. okt. 14. 21:34
 30/30 anonim ***** válasza:
szóhoz se jutnék
2009. okt. 14. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!