Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, ha ilyen mellű barátnőtök lenne (Kép)?
/A félreértések elkerülése végett:ezeket netről szedtem le!/
szakítanál, örülnél neki, különösebben nem lényeg, vagy egyéb...?
Külsőre nincs baj vele, de csak azért mert begyesebb az átlagnál, még nem járnék vele. Vannak ettől fontosabb dolgok is egy lányban.
Amúgy a ezek EREDETIek, a 2. kép sarkában ott van a neve (Ewa Sonnet),ki lehet guglizni...
Köszi a válaszokat!
Most már válaszolok,(csak eddig nem akartam manipulálni):
Szóval igen, nekem is ilyesmi van. :) Azért jött a kérdés, mert nagyon utáltam őket, és gátlásaim vannak miatta ( most nem megyek bele), ezért gondolkodtam a kisebbítő műtéten erősen, de vki jól érvelt ez ellen, úgyh. nincs műtét egyelőre.(Nem csak a kismellű lányoknak lehetnek komplexusai!)Most már kezdem magam embernek érezni(de nem akarom elkiabálni). =)
Nem vettem magamra a lecsitrizést, igaza volt a válaszadónak, dehogy kell csak a külsőségekre hagyatkozni.
Ja, és ezek természetes mellek.
Nah, hát nem megmondtam, hogy kb. ilyen válaszok fognak születni :P
Te is láthatod, hogy a többség normálisan gondolkodik, és semmi okod arra, hogy "sz*rnak érezd magad" és depressziós legyél. Sőt, azt is láthatod, hogy sok fiúnak kifejezetten tetszik :)
"Utsó" voltam a másik topicból.
21F
=)
Még egyszer nagyon köszi Neked, nagyon sokat segítettél, és megpróbálom elfogadni! Így könnyebb lesz már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!