Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlásos vagyok, mert nem tudok sokat beszélgetni! Mit tegyek?
Értem én, ennyi adatott Neked. Nincs ezzel gond semmi fiam. A Jóisten és követői szeretnek és befogadnak Téged. Nem mindenki születik humorbonbonnak, Te ilyen vagy, ennyi jutott. Szeresd önmagad, és Jóistent.
azta :DDDDDDDDDDDDDDDDDD ki ír már ilyet? :DDDDDDDD
Ejha, hát őszintén szólva, én személy szerint hiszek Istenben és fontosnak tartom hogy betartsuk vallási hagyományainkat, de amit az egyik kedves válaszoló itt elsütött, az már megszállottság, fanatizmus.Mellesleg a tanácsa sem a legjobb, ugyanis ha templomba járunk, ne ismerkedni menjünk oda, hanem a miséért,és azon járjon az eszünk, nem pedig azon, hogy a szomszéd padban ülő csaj milyen csinos -.-
A kérdezőnek pedig : Szerintem, keress olyan társaságot magadnak, ahol nem érzed magadat feszélyezve, akkor biztos hogy könnyebben tudsz föloldódni, és bekapcsolódni a beszélgetésbe.Viszont nem is olyan feltétlenül fontos, hogy sokat dumálj, és poénkodj, ha igaz barátaid vannak, akkor olyannak fogadnak el amilyen vagy.Különben sokszor az ilyen dumagépek, akik mellesleg k*rva viccesnek tartják magukat, ezért 2 percenként vmi poént lenyomnak sokszor elég fárasztóak és idegesítőek tudnak lenni, legfőképpen ha látszik közben, h erőltetve teszik.Inkább mondjon vki egy értelmes mondatot, mint 1 órán keresztül hülyeségekkel fárasszon.Biztos találsz olyan lányt, aki esetleg szintén nem beszél non-stop, így már van vmi közös bennetek. Sok sikert!
Hát, nem hittem, hogy ennyire jó lett. Köszönöm.
Az atya. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!