Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gátlásos vagyok, mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gátlásos vagyok, mert nem tudok sokat beszélgetni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor előfordul a kínos csönd a társaságommal, még ha fiúkkal beszélek akkor is, lányokkal még meg sem próbálom, még akkor sem, ha nem tetszik, ezért nem merek kezdeményezni. Vannak akik órák hosszat beszélgetnek megállás nélkül, de nálam ez pár percben kimerül, ezért nem merek nyitni a lányokhoz és ez a legfőbb bajom. Mit tegyek?
2009. okt. 13. 15:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Értem én, ennyi adatott Neked. Nincs ezzel gond semmi fiam. A Jóisten és követői szeretnek és befogadnak Téged. Nem mindenki születik humorbonbonnak, Te ilyen vagy, ennyi jutott. Szeresd önmagad, és Jóistent.

azta :DDDDDDDDDDDDDDDDDD ki ír már ilyet? :DDDDDDDD

2009. okt. 17. 23:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Ejha, hát őszintén szólva, én személy szerint hiszek Istenben és fontosnak tartom hogy betartsuk vallási hagyományainkat, de amit az egyik kedves válaszoló itt elsütött, az már megszállottság, fanatizmus.Mellesleg a tanácsa sem a legjobb, ugyanis ha templomba járunk, ne ismerkedni menjünk oda, hanem a miséért,és azon járjon az eszünk, nem pedig azon, hogy a szomszéd padban ülő csaj milyen csinos -.-

A kérdezőnek pedig : Szerintem, keress olyan társaságot magadnak, ahol nem érzed magadat feszélyezve, akkor biztos hogy könnyebben tudsz föloldódni, és bekapcsolódni a beszélgetésbe.Viszont nem is olyan feltétlenül fontos, hogy sokat dumálj, és poénkodj, ha igaz barátaid vannak, akkor olyannak fogadnak el amilyen vagy.Különben sokszor az ilyen dumagépek, akik mellesleg k*rva viccesnek tartják magukat, ezért 2 percenként vmi poént lenyomnak sokszor elég fárasztóak és idegesítőek tudnak lenni, legfőképpen ha látszik közben, h erőltetve teszik.Inkább mondjon vki egy értelmes mondatot, mint 1 órán keresztül hülyeségekkel fárasszon.Biztos találsz olyan lányt, aki esetleg szintén nem beszél non-stop, így már van vmi közös bennetek. Sok sikert!

2009. okt. 18. 04:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát, nem hittem, hogy ennyire jó lett. Köszönöm.

Az atya. :D

2009. okt. 19. 13:19
 14/15 anonim ***** válasza:
férfi egyed vagyok,és én is olyan vagyok,hogy vannak emberek akikkel, bizonyos szituációk amikben egyszerüen tehetetlenül kussban vagy. Ez egy szomorú dolog,mert azt hihetik hogy csökkent kommunikációs készséged van,és unalmas a társaságod,majd találnak jobbat. Általában ez a közhiedelem.A helyzet az,hogy rájöttem arra,hogy a olyan nővel beszélgetek,akivel nem tudok 6 értelmes ,engem is szórakoztató mondatot szólni minimum, akkor ott eleve nincs miről beszélni?! Ugyanis bár hajt a szexuális ingerencia,mert külsőleg tetszik,de ha unalmas az illető,ha más az érdeklődési köre, és csak kényszerből dobok fel oly témákat ami meg engem nem érdekel,akko abban mi is a jó? A párkapcsolat arról kéne hogy szóljon hogy tetszik az illető külsőleg,és egyben a legjobb barátod is lelkiekben.Ha ez utóbbi nincs meg, mert nem lehet vele szórakoztatóan kommunikálni,akkor hagyni kell.Én legalábbis ezt szoktam tenni. Én olyan vagyok hogy csak olyanok társaságában érzem jól magam,akivel megvan a közös érdeklődési kör.Hosszú távon sem válik unalmassá a másik fél képe így.Mivel a szexuális vágy az idővel ígyis ugyis alább fog hagyni ez tény.Unalom létező tényez. Nyilván a tolerancia fontos,próbálni kell összehangilódni,de ha látom hogy nagyon nem kompatibilis" hozzám a másik fél,akkor csókolom...kalap kabát.
2010. szept. 16. 06:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Még az előzőmhöz annyit tennék hozzá,hogy probálj meg fórumokon vagy egyéb társasági oldalon nicknévvel chatelni,flörtölgess, probálj meg úgy csinálni mintha társaságban volnál,és társalogni kéne,fórumon sokkal gördülékenyebben megy,és marha sokat javít a kommunikációs készségen szerintem. Én legalábbis mióta más fórumon fórumozok,jobban tudok érvényesülni beszélgetésben,mert rendszerezettebbek a gondolataim ha ki kell fejezni azokat.
2010. szept. 16. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!