Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlásos vagyok, mert nem tudok sokat beszélgetni! Mit tegyek?
És hozzá kell tennem, hogy nem vagyok valami humoros, szőkőévben egyszer elsütök egy jó poént és annyi. <--- nagyon nagy hátrány...
továbbá nem vagyok az a bulizós típus
Értem én, ennyi adatott Neked. Nincs ezzel gond semmi fiam. A Jóisten és követői szeretnek és befogadnak Téged. Nem mindenki születik humorbonbonnak, Te ilyen vagy, ennyi jutott. Szeresd önmagad, és Jóistent.
Továbbrais: ismerkedj templomban, vagy könyvtárban. (ott se kell poénkodni, mert rád szól a könyvtáros néni)
Szerintem ezt csak azt értheti akivel ez történik mint pl velem is 14 éves bisex fiu vagyok:)
és nem merek megszólalni:S csak olyan társaságban akiket ismerek de mondjuk sikerül viccket elsütnöm:(
de tudom milyen ez az érzés sokszor voltam rabja:(
szal csak gondolj valakire legyen példaképed:)
és ha rágondolsz ő mit tenni ilyenkor:) még ha rosszul is cselekedsz mások szemében akkor se fogod azt érezni hogy hülye voltam mert azt csináltad amit a példaképed csinált:)
Lehet kicsit értelmeteln:(
de sokat kellett törölnöm mert nem engedte be az amit irtam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!