Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak az oszt. Társaim?
Mostanában észrevettem,h 1-2 fiú osztálytársam szokott nézni,egy pár másodpercig,de van amikor elég sokáig.Én ilyenkor mindig zavarba jövök,nagyon ciki:)
Miért néznek?tetszek nekik?
amúgy az egyik fiú felvett msn-re is,de eddig nem beszélgettünk.és volt már többször h "kimondta" a nevem is:)tudom h nem nagy dolgok ezek,de vmit csak jelentenek,nem?
15/l
Nem kell leoltani, valószínűleg nem kapott elég jó útmutatást a szüleitől, és a valóságba kikerülve hirtelen nem tudja mit kezdjen a helyzettel...
Kérdésre: Valószínűleg tetszel nekik, nézz vissza, és mosolyogj szépen :D
És beszélgess az osztálytársaiddal, 38 nem kezelhetetlenül sok nem kell klikkesedni! (Mi csak a szakon hatszázan vagyunk, a másik szakkal 1100 körül, a kar létszáma 6000. Nem ismerünk mindenkit személyesen :D De 38an azért megpróbálhatnátok :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!