Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi homokos férfi mostanság és miért bámulnak meg? K. urvára fusztrál!?
Sokféle magyarázat létezik erre. Sokak szerint nincs több, csak mostmár felvállalják, na én ezt nem hiszem el, szerintem is egyre több van.
Szólj neki,hogy ne bámuljon, remélhetőleg abbahagyja, engem is idegesítene.
engem vasárnap parkban bámult egy srác, annyira ciki volt, mert kutyámra a szokásos sétára vittem, és pont megállt valamit szaglászni egy szerintem meleg srác meg 20 méterre napozott, és végig bámult. próbáltam kutyámat elhúzni, de csak azért sem akart jönni... szerintem ott leizzadtam vagy 1 kilót abban az 1-2 percben..
és még nekem volt égő.. mocskos köcsög
Érdekes, én meleg létemre nem találkozom annyival. Az utcán engem nem bámult meg egy meleg fiú sem. Nincs mindenkinek a homlokára írva hogy meleg.
Kérdező, ne foglalkozz azzal, ha megbámulnak. Tedd túl magad rajta. Nem lehet az, hogy esetleg valami miatt bevonzod őket?
Vagy a másik, ami jellemzőbb, hogy túl ígényesen öltözöl, olyan a megjelenésed és akkor még csodálkozol, hogy megbámulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!