Hol tudok mostanság férfi szürke, piros vagy fekete csőnadrágot venni Budapesten?
Figyelt kérdés
Kerestem már sok helyen nem találtam csőnadrágot max. csak egyenesszárút.
előre is köszi
2010. márc. 10. 13:05
1/7 anonim válasza:
Zara és Bershka férfiosztálya.
Pirosra nem mernék esküt tenni, de fekete és egyéb konszolidált színekben 100%, hogy találsz.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi ezeket a boltokat melyik nagyobb bevásárlóközpontokban tudom megtalálni ha esetleg megtudnád mondani. lehet ma szétnézek :D
2010. márc. 10. 14:21
3/7 anonim válasza:
aréna plázában van zara és bershka is.a pull and bearben is nézd meg én ott is láttam multkor.
am van az árkádban zara,a mamutban meg bershka.:)
4/7 anonim válasza:
Aréna Pláza, Allé, ezekben van Zara és Bershka is, Árkádban van Zara, Mamutban is.
5/7 A kérdező kommentje:
izé köszi ja eleset h zara az ottvan de a másiakt aztmég nemis nagyon hallotam meg a pulltse de megnézem köszi
2010. márc. 10. 19:35
6/7 A kérdező kommentje:
bershka és pull and bear-t nem találtam az árkádban:/ demajd megnézem arénában is:/
2010. márc. 13. 15:42
7/7 A kérdező kommentje:
zarában volt csak nem az én mérteme meg 13 ezer amugyis:/ azsejo:/
2010. márc. 13. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!