Fehér, szürke kockás ing alá fekete póló nem gáz?
Figyelt kérdés
Ma megyek randira és nem tudom hogy az ing alá milyen pólót vegyek. Mert ha izzadok tiszta foltos lesz az ing ezért szeretnék, de ugye a nyaknál a póló kilátszik:S2011. aug. 13. 19:15
1/4 anonim válasza:
félig vagy teljesen kigombolt ing alatt egy fekete póló szerintem jól mutatna. begombolva nyakig... azt nem tudom. annyira nem lehet rémes.
2/4 anonim válasza:
Sztem vegyél alá fekete pólót és egészen gombold ki vagy félig és rohadt jól fogsz kinézni:)
3/4 anonim válasza:
hagyd kigombolva az inged, fekete póló alá és tökéletes lesz! de a fehér is jó, csak ne színeset.:)
4/4 anonim válasza:
szerinte is kigombolva, amúgy jó lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!