Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámulnak az oszt. Társaim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulnak az oszt. Társaim?

Figyelt kérdés

Mostanában észrevettem,h 1-2 fiú osztálytársam szokott nézni,egy pár másodpercig,de van amikor elég sokáig.Én ilyenkor mindig zavarba jövök,nagyon ciki:)

Miért néznek?tetszek nekik?

amúgy az egyik fiú felvett msn-re is,de eddig nem beszélgettünk.és volt már többször h "kimondta" a nevem is:)tudom h nem nagy dolgok ezek,de vmit csak jelentenek,nem?

15/l

2009. okt. 13. 15:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Fiu 1: - Te, nézd már a Böbit...

Fiu 2: - He? Ja látom.

Fiu 1: - Ma is hízott, mi?

Fiu 2: -Jaja, höhö.

Fiu 1: -Höhö-hö.

2009. okt. 13. 15:06
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

1. azért néz mer teccel neki

2. azért mer tunatkoznak

3. azért mert nagyon nem teccel nekik és irritálod őket

2009. okt. 13. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
15:06 - ez nagyon tetszett :D
2009. okt. 13. 15:21
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Azért mert tetszel nekik,ezt az msn is bizonyítja.
2009. okt. 13. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem vettél fel bugyit és miniszoknyába mentél és azért néztek mert le esett a radirod....
2009. okt. 13. 15:52
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

ezt a kérdést butaság volt feltenni... igaz nem kellne úgy válaszolni mint a többiek ha már kérdeztél (de az 1. tetszett xD)

tudod hogy tetszel nekik... persze ha bevallod magadnak hogy nem vagy undorítóan kövér és nagyon csúnya. :) hajrá

2009. okt. 13. 16:21
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
talán mert kurv@ jo nő vagy
2009. okt. 13. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:

ezt most nem vágom "volt már többször h "kimondta" a nevem is" milyen osztály az ahol nem beszélnek egymással a diákok eddíg hogy szólítottak hé te lány???

légyszi magyarázd már meg!

amugy meg tök egyértelmű 15 éves vagy te már nőiesedsz jó a melled jó a segged ők meg még csak 15 éves kisfiúk napközben jól megbámulnak este meg kiverik miközben rád gondolnak jobb ha hozzászoksz a gondolathoz hogy sok fiúnak a gondolataiban járkálsz

2009. okt. 15. 20:23
 9/12 anonim ***** válasza:

valszeg bejössz nekik.

am az első válaszon jót röhögtem:D xd

2009. okt. 15. 20:24
 10/12 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a válaszát!

20:23-asnak:úgy,h egy osztályban vagyunk 38an,és nem igazán szoktam beszélgetni velük,vagyis a fiúkkal nem nagyon,sőt még a nevemet se tudják sztem,de ez a fiú tudta:)

egyébként meg nem hiszem h én járkálnék a gondolataikban,vannak nálam sokkal szebb csajok...

de nagyon örülnék neki,ha mégis így lenne:)

2009. okt. 15. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!