Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy öngyilkosságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy öngyilkosságba fogok menekülni hamarosan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos egyre nehezebben bírom ezt a sok sérelmet, amit elszenvedtem az utóbbi években, de főleg az fáj, hogy egy lányt sem taáltam, aki elfogadta volna, hogy úgy nézek ki, ahogy. Sokan csúfoltak, rondának neveztek, egyre jobban megvisel elz, utóbbi időben egyre gyakran gondolok az öngyilkosságra, valmelyik nap olyan nyomokhat hagytam késsel magamon, ami több napig meglátszott. Elakartam vágni az eremet, de végül megállítottak... Sajnos most is iszonyat kedvetlen és szomorú vagyok, magányos is egyben, nincsenek igaz barátaim, lényegében egyedül vagyok, pár netes haverom van csak. Egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni, hogy a lányok ennyire rondának tartanak, hogy úgy lenéznek, hogy az nem igaz. Mindez a külsőm miatt van, sajnos mint megtudtam. Iszonyat fáj, hogy még a saját családom is gyakran mondogatta nekem, hogy olyan ronda vagyok, nem is csoda, hogy nem kellek a lányoknak. Ők sem értenek meg egyébként, de persze, amikor ezt hozzájuk vágrtam, nem tudtak mit mondani. Mindenki ellenem van igazából, a lányok, akiket neten látok felszínesek, nekik csak a csillogás, a divagt, a szépsgé számít, teljesen kiábrándultam ebből a mai társadalomból, midnenki szívtelen, érzéketlen, az emberek folyton bántják egymást, mindig a helyes, fiú k és szép lányok boldogok. Nekik kedvez az élet szinte mindenhol és sehol egy lány, akivel boldog lehetnék, aki azt mondaná, hogy nem is vagyok ronda, aki őszintén szeretne a külsőm ellenére is. Minden olyan reménytelen és fájó most nekem.

2013. jún. 23. 00:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mondjuk alakítsd úgy, hogy utaznod kelljen a suli vagy más miatt, lényeg, hogy elég jó indok legyen arra, hogy ne kelljen külön kérni a rávalót és ha teheted akkor felváltva mondjuk busszal és vonattal. Más más emberekkel fogsz találkozni, ismerkedhetsz és hátha jól esik neked legalább egyikféleképpen utazgatnod.

Mellesleg én is vagdostam már magam, de direkt a csuklómon ahol vékony a bőr, nem fáj annyira és tudom a saját vérem szívni.

2013. jún. 23. 02:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Te is ilyen divat öngyilkos vagy?
2013. jún. 23. 06:28
 23/24 anonim ***** válasza:
Pénzed van arra, hogy változtass? Fodrász, kozmetikus (ha pl. pattanásos vagy, + ha nagyon béna a szemöldököd, azon is lehet lehelletnyit változtatni). Új ruhák. Oké, ez mind külsőség, de ha előben akarsz ismerkedni, ez kell. Ezen kívül hobbi, sport, érdeklődési körök, programok.. :)
2013. jún. 23. 11:33
 24/24 anonim ***** válasza:

Ki nyomta le a 13-as százalékát???

Ha te kedves kérdező, akkor nem kell öngyilkosnak lenned, kinyírhatlak én is.

2013. jún. 23. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!