Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy öngyilkosságba fogok menekülni hamarosan?
Sziasztok!
Sajnos egyre nehezebben bírom ezt a sok sérelmet, amit elszenvedtem az utóbbi években, de főleg az fáj, hogy egy lányt sem taáltam, aki elfogadta volna, hogy úgy nézek ki, ahogy. Sokan csúfoltak, rondának neveztek, egyre jobban megvisel elz, utóbbi időben egyre gyakran gondolok az öngyilkosságra, valmelyik nap olyan nyomokhat hagytam késsel magamon, ami több napig meglátszott. Elakartam vágni az eremet, de végül megállítottak... Sajnos most is iszonyat kedvetlen és szomorú vagyok, magányos is egyben, nincsenek igaz barátaim, lényegében egyedül vagyok, pár netes haverom van csak. Egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni, hogy a lányok ennyire rondának tartanak, hogy úgy lenéznek, hogy az nem igaz. Mindez a külsőm miatt van, sajnos mint megtudtam. Iszonyat fáj, hogy még a saját családom is gyakran mondogatta nekem, hogy olyan ronda vagyok, nem is csoda, hogy nem kellek a lányoknak. Ők sem értenek meg egyébként, de persze, amikor ezt hozzájuk vágrtam, nem tudtak mit mondani. Mindenki ellenem van igazából, a lányok, akiket neten látok felszínesek, nekik csak a csillogás, a divagt, a szépsgé számít, teljesen kiábrándultam ebből a mai társadalomból, midnenki szívtelen, érzéketlen, az emberek folyton bántják egymást, mindig a helyes, fiú k és szép lányok boldogok. Nekik kedvez az élet szinte mindenhol és sehol egy lány, akivel boldog lehetnék, aki azt mondaná, hogy nem is vagyok ronda, aki őszintén szeretne a külsőm ellenére is. Minden olyan reménytelen és fájó most nekem.
Hány éves vagy?
Előbb-utóbb eljön az igazi meglásd ;)
L
Nyugi. Van ilyen.
Kezdj el valamit sportolni. Mondjuk bicózzál. Hegyről lefelé, minél szűkebb és kanyargósabb utakon, minél gyorsabban. Az adrenalin a legjobb kábítószer, biztos, hogy nem fogsz gondolkozni olyan hülyeségeken, hogy kinyírod magad, ha ráérzel az ízére a rabja leszel örökké, bármi történjék is, tudni fogod, hogy van egy "hely" ahol elszáll minden gond, kiürítheted a tudatod és átadhatod magad az adrenalin okozta csodás élménynek. És hoppá, mikor nem is számítasz rá, egy lány ugrik eléd a "bokorból".
az öngyilkosság a legjobb megoldás a problémák megoldása helyett...
kicsinyes és gyerekes viselkedés
Elég cinikus duma, hogy "majd eljön az igazi"
Én azt tanácsolom a kérdezőnek, hogy költözzön külföldre, sokaknak bejött párkapcsolati szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!