Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányik! Vannak tapasztalataito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányik! Vannak tapasztalataitok e téren? Miért r. bancoznak le szinte minden nőt a pasik?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre (rám is használták már ezt a jelzőt,ok nélkül),hogy sok (tehát tisztelet a kiv.-nek) pasi,mintha szefós lenne,nincs tisztában a r.banc szó jelentőségével,ami szerintem mérhetetlenül primitív.

Én itt is,és randi oldalakon is sokszor azt látom,hogy a r.banc jelzőt használják azokra a lányokra:

-nem szexelnek azonnal,első randi alkalmával (sértettség nyilván,túl sokat képzel magáról az illető,azt hiszi ellenállhatatlan)

-szexelnek az első randi alkalmával (ezt más pasik mondják rá,nem az illető = féltékenység,velük nem szexel az említett lány)

-bunkó,vagy hisztis

-külsőséges,vagy nem olyan negatívan mondva,számít neki a külső (mondanom sem kell,hogy ebben az esetben,a csúnya,sértett pasik r.bancoznak)

- ha jól néz ki,szexi,csinos (sokszor a féltékeny nők is r.bancoznak ebben az esetben)

2013. jún. 22. 19:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

sztem kérdező a 4-es válaszolóval ne állj le vitatkozni,nem érdemes.... anno én is megtettem,szerinte a nők 99%-a r..banc,a maradék meg

apáca......

2013. jún. 22. 19:53
 12/23 anonim ***** válasza:

szia "drága" :) nem régtől vagyok 58as szóval lehet képzelődni tetszik.

miért lennék elkeseredett? jut barátnő ha akarom.attól még nézhetek egyes nőket annak amik :) de tipikus védelmi pozícióba rendezőttél,aki oltogat az biztos elkeseredett,és szűz..de ez most mem jött be..nincs mi mögé bújnod :)pedig úgy könyebb elviselned igaz ?:)

2013. jún. 22. 19:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Az meg képmutató r.banc:D még roszabb...ott csapkod,meg krvára kiáll magárt meg apámfsza, de ha egy picit is bejönne neki a csávó vagy egy piával több lenne bennt már mennének is szobára.

Láttam már karón varjút.

[link]

2013. jún. 22. 19:55
 14/23 A kérdező kommentje:

ma 19:54

van egy 50 akár hány százalékos válaszoló,aki minden egyes nők által feltett kérdésnél a nőket szidja,tök mindegy miről szól a kérdés......

2013. jún. 22. 20:00
 15/23 A kérdező kommentje:

ma 19:55

köszönöm szépen (a képre gondolok),de szerintem nem ismersz,és nem álltam egy placcon anyukáddal!

2013. jún. 22. 20:01
 16/23 anonim ***** válasza:
összekvertél, értem :) elég sokat lógsz az oldalon ha ennyire ismered a hozzászólókat,káros az egészségre.És fusztrált vagy.Terheled a pici lelked.És még pontokba szedted hol és milyen helyzetekben riba-ncoznak...és másra mondod hogy dühös? :D
2013. jún. 22. 20:08
 17/23 A kérdező kommentje:

ma 20:08

úgy látom,te is dühös vagy,mert meg mertem szólni az ilyen férfiakat,ha nem tartozol közéjük,miért is a düh? :D

aki igazán megérdemli,arra mondják felőlem,hogy r.banc.....

2013. jún. 22. 20:10
 18/23 anonim ***** válasza:

Tényleg nem ismerlek a vitánk nem is személyes hanem általános jellegű. Nem is akarlak meggyőzni,hidd azt a legtöbb jogtalanul rbancozzák le.Én ettől még jól alszom.

De majd ha látok olyan csajt aki nem azért pofozgat h ki fogdozza a seggét hanem azért mert fogdozzák,majd akkor nem lesz az.

Aki nem jön be,az engem ne rbancozzon mert nem ismer meg az elveim meg az irgumburgum jajaja,aki meg bejön szimpatikus tetszik,az seggbe is bszhat a wc-be mert olyan aranyos.

Erkölcstelen a világunk.Hidd el én lennék a legboldogabb ha ok nélkül lennének rbancozva a lányok.De okkal vannak.Sajnos.

2013. jún. 22. 20:18
 19/23 anonim ***** válasza:
ó jajj,nem vagyok dühös,te olvasod úgy, hogy annak tűnik.(fusztrált vagy ).Én egy kávé mellet közöltem veled a dolgokat:).
2013. jún. 22. 20:27
 20/23 anonim ***** válasza:

Leírtad a választ a kérdésben:

"féltékenység,velük nem szexel az említett lány"

2013. jún. 22. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!