Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányik! Vannak tapasztalataitok e téren? Miért r. bancoznak le szinte minden nőt a pasik?
Azt veszem észre (rám is használták már ezt a jelzőt,ok nélkül),hogy sok (tehát tisztelet a kiv.-nek) pasi,mintha szefós lenne,nincs tisztában a r.banc szó jelentőségével,ami szerintem mérhetetlenül primitív.
Én itt is,és randi oldalakon is sokszor azt látom,hogy a r.banc jelzőt használják azokra a lányokra:
-nem szexelnek azonnal,első randi alkalmával (sértettség nyilván,túl sokat képzel magáról az illető,azt hiszi ellenállhatatlan)
-szexelnek az első randi alkalmával (ezt más pasik mondják rá,nem az illető = féltékenység,velük nem szexel az említett lány)
-bunkó,vagy hisztis
-külsőséges,vagy nem olyan negatívan mondva,számít neki a külső (mondanom sem kell,hogy ebben az esetben,a csúnya,sértett pasik r.bancoznak)
- ha jól néz ki,szexi,csinos (sokszor a féltékeny nők is r.bancoznak ebben az esetben)
Lányik!*
Lányok!
A normális pasi nem teszik ezt, aki nem az, annak a véleménye meg nem érdekel.
És hát amúgy sem, mert akinek nem inge... :)
Ez engem is zavar.....
Rám is mondták már hogy "hulye k..rva!", mikor 3 éve éltem tartós kapcsolatban.....én ez esetben azért voltam r.bi,mert nem kezdtem ki az illetővel,illetve elutasítottam......kanos pasit elutasítani olyan,mintha egy csontot vennél ki egy éhes kutya szájából!!!
ma 19:38
Szia!
Ide is eltaláltál 58-as,már vártalak,te vagy az,aki mindig ott van a hasonló jellegű kérdéseknél,és a női nemet osztogatja.....kinek mi jut.....nem vagy te látens meleg?
"nem más a hibás azért ha te az vagy :)"
mint ahogy azért sem mi vagyunk a hibásak,mert nincs barátnőd,annyira keserű,bunkó, és életképtelen vagy,hanem te magad.......
ma 19:44
igen,de mondom az OK NÉLKÜLI r.bancozgatásról beszélek.....amúgy a kinézete alapján miért mondod azt vkire,hogy r.banc?
én eléggé szolidan öltözködöm,udvarias,visszafogott lány vagyok,mégis mondták már rám,hogy bárcás k..rva.....
Mert azok.Tapasztalat.
Tudod,valaki ismeri az "Én nem vagyok olyan"-lányokat IGAZÁN KÖZELRŐl és pontosan tudja!
És mégmielőtt megkapnám a jelzőket meg a leszavazást meg minden negatívat,szeretném tisztázni h semmi sértetség nincs bennem,boldog párkapcsolatban élek egy normális erkölcsű lánnyal.
Ugyanakkor teljesen nyilvánvaló hogy 16-tól 25ig aki nem bűn ronda (értsd +10kg feletti túlsúly,púpos ,kancsal,) az bő 80-90%-ban egy erkölcstelen büdös r.banc, 0 ember.Ez egy tény.Majd megváltoztatom a véleményem ha más lesz a TAPASZTALATOM.
"Mert azok.Tapasztalat."
Értem,akkor szted pl arra a nőre,aki pl egy szórakozó helyen
lekever egy jó embereset,egy pasinak,mert a seggét tapogatja,vagy csak szimplán nem jön be neki a srác,elutasítja,arra okkal használják a pasik ezt a jelzőt?
Mert én nagyjából erről beszélek,de nem baj,látom érted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!