Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon durván csókol. Egyáltalán nem gyengéd, mindig nagyon át dugja a nyelvét. Nem élvezem. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 18:47
11/16 anonim válasza:
én is szóltam a barátomnak amikor egy kicsit is durvább volt és nem vette zokon hanem változtatott...tehát ha a barátod nem sértődékeny vagy makacs akkor változtatni fog :)
12/16 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki de semmi változás!!! :/
2013. júl. 6. 22:31
13/16 anonim válasza:
Akkor szólj rá megint.Olyan nincs hogy még mindig ugyan úgy csinálná kivéve ha nem érdekli.Ha ennyit nem tud megtenni érted hogy ezen változtat mert ez rajta múlik, akkor hagyd ..
14/16 Hanariko válasza:
ne engedd hogy megcsókoljon. akkor talán észreveszi magát.
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!