Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagy gátlásos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy gátlásos?

Figyelt kérdés

Annyi ember van akinek valami csökkenti magán az önbizalmát. Neked mi az?

Hátha segít h látjuk mennyi embernek van vmilyen komplexusa.

2009. okt. 12. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
ln relatíve elégedett vagyok, persze lehetnék jobb is, de ami zavar az a szemüvegem.
2009. okt. 12. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs miért vagyok gátlásos. Talán így születtem. :S
2009. okt. 12. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A társadalom elvárásai kényeszerítik ki ez a dolgot az emberből valamint az hogy mit szólnak érte mások.

Nézz meg egy busman embert. Lógó egy szál 25cm fa..al rohangál a sivatag közepén még a dakar rally alatt is.

Mert rá nincs ráerőltetve semmi.

Jakomo 25f

2009. okt. 12. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
én nem vagyok az
2009. okt. 12. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azért mert van itthon tükröm...

Minden testrészemen látok vmit ami csúnya. Vagy az orrom látom csúnyának mert nagy, vagy a szemem mert karikás, vagy a fogaimat, vagy a combomat mert vastag, vagy éppen a hasamat. Esetleg a semmilyen hajamat XD.

És sajnos ez a körülöttem lévő világ hatása miatt van. Ahol erőltetik rád a tökéletességet, hogy legyen jó alakod, ideálokat állítanak fel és furcsa szemmel nézik az egyediséget.

Nem szeretnék gátlásos lenni, nem szeretném magam rondának látni, szeretnék kibékülni avval amit az élettől kaptam, de amíg olyan világ vesz körül amilyen, és sulykolja rám, hogy igen is ronda vagyok, addig nehéz lesz... persze ezekre a dolgokra nem kell figyelni de ha szembe állítasz egy mai világ szerint tökéletesnek számító nőt vagy férfit egy olyan nővel vagy férfival, akin vannak kisebb szépség hibák, és megkérsz egy fiút vagy egy lányt, hogy válasszon, akkor sztem nem kérdés melyiket fogja...

Ennek tudatában elég nehéz nem gátlásosnak lenni egy olyan embernek aki nem fér bele a mai világ ideáljába...

20/L

2009. okt. 12. 23:24
 6/8 A kérdező kommentje:

22:04-es válaszoló és 23:24-es: Sajnos ez így van.

Óriási szerepe van ebben a médiának, és annak a trendnek, ami ma körül vesz minket. Egyszer én is odakapcsoltam vmi őslakós v ilyemsi docfilmre, és elképesztő volt, h tényleg egy szál p*csbe, vagy cicibe ott ültek, el voltak,-egyik sem volt gátlásos :D, és egyik sem nézte le a másikat semmiért sem. Boldogan éltek egymás között.

És mi a fura?

Hogy eközben az un. civilizált világban meg meg van határozva, h hogyan kell kinézni, ha nem vagy olyan, amit sulykolnak beléd állandóan(!), akkor érezd magad szarul...

Pedig az is csak egy álomkép, trükközve adják be az embereknek: lásd a Photo shop csodákra képes, szempillaspirált műszempillával kell persze reklámozni, hajsampont is parókával, és egyéb hazugságok. De ami számomra a legmeglepőbb, hogy az ember mégis bedől neki, mégis hajszolja ezeket az illúziókat, az elvárásokat.

Ostoba az ember... :D Mindegy.

Köszi a válaszokat! :)

2009. okt. 13. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:

túl nagyok a kisajkaim

túl sok a szőröm (bár ez ellen keményen harcolok)

2009. okt. 13. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:

egy az egyben csúnya vagyok.

az arcom is. a testem meg egyszerűen gnóm. és hiába fogyózok, dagadt vagyok. =(

16/L

2009. okt. 13. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!