Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldjátok meg a szörtelení...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjátok meg a szörtelenítést odalenn?

Figyelt kérdés
ha több napig együtt vaygtok barátotokkal. minden nap borotválkoztok?
2009. okt. 12. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ha több napig együtt vagyunk, akkoris fürdünk, mindennap, így simán lelehet szedni fürdés közbe. ebbe most mi olyan fura?
2009. okt. 12. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:
ennyire szégyenlős vagy?:Dén mikor barátomnál alszok vagy ő nálam,van hogy bent van mikor borotválkozok..de azt is mondja h hagyjam nem zavarja ha egy nagyon picit szúr..nem fogok azért mindennap borotválkozni,mivel őt nem zavarja:)persze azért őserdőt nem növesztek:D
2009. okt. 12. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mielőtt elmennék hozzá leborotválom, de utána nem bántom. Nem azért, mert szégyenlős vagyok, hanem simán kell 4-5 nap, amíg olyan állapotba kerül ott a bőröm újra, hogy borotvával neki tudjak esni. Ha előbb borotválom, akkor vérzik össze-vissza, és csúnya lesz. A barátomat megkérdeztem, hogy zavarja-e, hogy nem mindig olyan mint egy babapopsi, de ő azt mondta, hogy nem várja el, hogy állandóan borotváljam, mert ő sem tudja minden nap borotválni az arcát, tudja, hogy milyen rossz, ha túl friss borotválásra rá borotvál az ember.
2009. okt. 12. 20:06
 4/10 A kérdező kommentje:
uhh nemtudom még csak most kerülne sor az első alkalomra, mivel több napig leszünk együtt és már együtt vagyunk egy ideje. lehetséges h az első alkalom után másnap is akanri fogja?
2009. okt. 12. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ha az első alkalom után másnap is akar szexelni, háta kkor mivan? nemkell mindennap borotválni azt a puncit, nemvalószínű h egynap elteltével őserdő fog oda kinőni.
2009. okt. 12. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:
én epilálok. nem az egészet hagyok rajta és 3-4 hétig nem kell hozzányúlni.
2009. okt. 12. 20:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nem, az első alkalom után azonnal újra akarni fogja:D és folyamatosan egész éjszaka. és igen még másnap is végig.
2009. okt. 12. 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Én gyantázom magamnak és igy 1 hétig is olyan mint a babapopsi.:)
2009. okt. 12. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

fűnyíróval nekiesel, azt kész -.-"

nem, hogy visszanőni nem fog, de sohatöbbé nem lesz rá gondod.

2009. okt. 12. 21:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom csinálja. Jobban hozzáfér, mint én és szereti is csinálni :)
2009. okt. 13. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!