Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok/ Nők hogy oldjátok meg...

Lányok/ Nők hogy oldjátok meg a szőrtelenítést odalent, ha amikor van partneretek?

Figyelt kérdés
Szóval nyilván mindenki szőrtelenít, de milyen módszert választotok, mennyire szeditek le? Mert a legemberbarátabb megoldás a borotva, de nem túl kellemes kétnaponta ismételni, hogy sima legyek, másrészt meg nagyon erősíti a szőrzetet!
2010. márc. 15. 23:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én borotválom, de nem 2 naponta, hanem mittomén, mondjuk 5 naponta, amikorra már megnőtt akkorára h simán lelehet szedni.

ha nemvagyok babapopsi simaságú, a barátom nemfog ezmiatt kiszaladni a világból, mellesleg nem szexelünk minden nap h mindig simának kell h legyek.

az meg h erősíti e a szőrt...hát istenem, engem nemzavar, ígyisúgyis lekéne szedni, mindegy h mennyire erős.

2010. márc. 16. 00:10
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

én is kb 5 naponta szoktam borotválni nem vagyunk mi sem együtt mindennap kb1 héten 1 x v 2x éjjel.

nekem/nekünk így megfelel

2010. márc. 16. 00:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én VEET Bikini Duo szőrtelenítő krémmel szedem le a szőrt és kb. hetente 2x bekenem "Hairfree Gel"-lel, ettől egy idő után teljesen elvékonyodik a szőrszál, szinte csak pihe lesz...

Kb. már 1 éve használom ezt a Hairfree gelt (este bekenem a testrész, reggel le kell mosni) és azóta sokkal ritkábban kell szőrtelenítenem, a kinövő szálak is puha pihék és egészen világosak lettek! :D

Most ott tartok, hogy nagyjából 2-3 hetente kell csak szőrtelenítenem és a közte levő időben sincs borosta.

2010. márc. 16. 01:45
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
Nem értem, hogy még mindig miért hiszik ennyien el, hogy a borotválástól erősödik a szőrzet.A gyakori hajvágástól sem nő gyorsabban a haj. A szőrszál a gyökerétől nő, attól még hogy a szőrszál végét elvágod nem fog erősebben nőni. Szerintem leginkább hormonális változás okozhat olyat, hogy megerősödik a szőr valakinek a testén, de a borotválásnál ettől nem kell félned. Én is borotvát használok, szerintem is az a legegyszerübb. Az előttem szólónak pedig szerintem igaza van, a Hairfree Gel sokat segíthet abban, hogy ritkábban keljen.
2010. márc. 16. 03:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Off:

szőrtelenítő krémmel mindenhonnan le tudjátok szedni a szőrt, még alulról is?

Egyébként én is borotválom, 3-4 naponta.

2010. márc. 16. 08:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Haifree gél 14.000 ft/ üveg - ennyim sajnos nincs :(
2010. márc. 16. 08:57
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
elég gyér itt a többség szexuális élete
2010. márc. 16. 11:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak hetente tudok a barátommal együtt lenni, én mindig borotválom, és teljesen leszedem, értelemszerűen hetente, mielőtt találkozunk. 5 nap/1 hét alatt visszanő akkorára, hogy nem kínszenvedés a borotválás, szépen le tudom szedni. ha 2 naponta kéne szednem, akkor folyamatosna be lennének gyulladva a szőrtüszőim, mert sajnos elég erős a szőrzetem. én aloe vera géllel szoktam borotválás után kezelni, nagyon jó rá, nem gyullad be. ha ilyen sűrűn kéne borotválnom mint neked, akkor bevállalnám a gyantát, biztos marha fájdalmas, de inkább kibírom azt a 3 hetente pár perc kínt mint a 2 naponkénti bőrnyúzást...
2010. márc. 16. 12:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mindenképp borotválom ha tudom, hogy este szeretnénk együtt lenni, meg nyáron minden nap, ha strandon vagyok.

De amúgy heti egyszer, mert a Páromat nem zavarja ha kicsit visszanő. Ez a természetes menete a dolognak (sajnos).

2010. márc. 16. 12:51
 10/12 anonim ***** válasza:

De jó nektek csajok...

Mi naponta többször is együtt vagyunk, így nem igazán tartatok szünetet a szőrtelenítésben :)

Ha egy nap kimarad már minden bajom van. Pedig állandóan dolgozom és edzeni is járok, de még ígyse bírok magammal...

Én borotvát és epilátort használok, mikor melyiket.

Általában epilátort, de ha sietek akkor borotvát.

Egyik sem tökéletes, de a gyantát én nem bírom ki, a krém meg nekem nem ér semmit.

2010. márc. 16. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!