Lányok/ Nők hogy oldjátok meg a szőrtelenítést odalent, ha amikor van partneretek?
én borotválom, de nem 2 naponta, hanem mittomén, mondjuk 5 naponta, amikorra már megnőtt akkorára h simán lelehet szedni.
ha nemvagyok babapopsi simaságú, a barátom nemfog ezmiatt kiszaladni a világból, mellesleg nem szexelünk minden nap h mindig simának kell h legyek.
az meg h erősíti e a szőrt...hát istenem, engem nemzavar, ígyisúgyis lekéne szedni, mindegy h mennyire erős.
én is kb 5 naponta szoktam borotválni nem vagyunk mi sem együtt mindennap kb1 héten 1 x v 2x éjjel.
nekem/nekünk így megfelel
Én VEET Bikini Duo szőrtelenítő krémmel szedem le a szőrt és kb. hetente 2x bekenem "Hairfree Gel"-lel, ettől egy idő után teljesen elvékonyodik a szőrszál, szinte csak pihe lesz...
Kb. már 1 éve használom ezt a Hairfree gelt (este bekenem a testrész, reggel le kell mosni) és azóta sokkal ritkábban kell szőrtelenítenem, a kinövő szálak is puha pihék és egészen világosak lettek! :D
Most ott tartok, hogy nagyjából 2-3 hetente kell csak szőrtelenítenem és a közte levő időben sincs borosta.
Off:
szőrtelenítő krémmel mindenhonnan le tudjátok szedni a szőrt, még alulról is?
Egyébként én is borotválom, 3-4 naponta.
Akkor mindenképp borotválom ha tudom, hogy este szeretnénk együtt lenni, meg nyáron minden nap, ha strandon vagyok.
De amúgy heti egyszer, mert a Páromat nem zavarja ha kicsit visszanő. Ez a természetes menete a dolognak (sajnos).
De jó nektek csajok...
Mi naponta többször is együtt vagyunk, így nem igazán tartatok szünetet a szőrtelenítésben :)
Ha egy nap kimarad már minden bajom van. Pedig állandóan dolgozom és edzeni is járok, de még ígyse bírok magammal...
Én borotvát és epilátort használok, mikor melyiket.
Általában epilátort, de ha sietek akkor borotvát.
Egyik sem tökéletes, de a gyantát én nem bírom ki, a krém meg nekem nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!