Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pedofilt meg lehet különbözt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pedofilt meg lehet különböztetni a nem pedofil pasitól?

Figyelt kérdés

Lány vagyok.

És,azért döntöttem úgy hogy megkérdezem,mert szerintem nem mindig lehet megkülönböztetni.

Lehet hogy csak rendes az illető,de lehet hogy van valami a fejébe..

És nem arra gondolok igazán hogy 12 évesekre meg 14-re veszélyes ,hanem mondjuk 15,16,17re esetleg.(Szerintem a kettő nem teljesen ugyanaz.)

Saját sztorikat,véleményt,tapasztalatot írnátok?

Köszi.

2013. jún. 20. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
15-16-17 évesekre a pedofilok nem veszélyesek. A pedofil a GYEREKEKRE veszélyes. Csak a legtöbb embernek fingja sincs, mit jelent az a szó, hogy pedofil, és mindenre ráhúzzák válogatás nélkül.
2013. jún. 20. 15:30
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
A pedofília orvosi kategória, így csak egy szakember tudja megállapítani. Ugyanakkor a hatályos jogszabályok szerint az a személy, aki 14. életévét be nem töltött személlyel létesít szexuális viszonyt, bűntettet követ el. Ez viszont nem jelent ipso iure pedofíliát.
2013. jún. 20. 15:31
 3/12 A kérdező kommentje:

Igen,rossz a szó ,azt tudom.

De,akkor megfogalmazom értelmesebben a kérdést.Konkrétan arra gondolok,hogy mondjuk egy pasi (nem 20 éves meg 30) és,meglát egy csajt,akkor van valami olyan a fejében,ha mondjuk beszél vele vagy csak látja.

Van akinek meg nincs.

És ezt hogy lehet megkülönböztetni,ha meg lehet.

De,amúgy azért is használtam a pedofil szót,mert nem illik ugyan az általam leírtakra,de mindkét esetben (akár 12 a csaj,akár 16) nagy a korkülönbség.

Bocsi a rossz szóhasználatért.

2013. jún. 20. 15:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 23évesen megnézek 15-16éves csajokat ezért pedofil vagyok de nyúlok hozzájuk így nem vagyok veszélyes. Bár mondjuk 10/9 többnek néz ki mint 20...
2013. jún. 20. 15:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a mai kiscsajok kinéznek, az már messze nem pedo.
2013. jún. 20. 15:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég könnyű.Ha egy fejlett testű 14 évesről van szó,akit meg akar dugni egy 30as,az nem az,csak kanos.

Ha egy fejletlen testűvel van ugyanez.(nincsenek mellei,se semmi nemi jellege) akkor gyanús.De ha egy 10 vagy még fiatalabbal,akkor 100 hogy az.

2013. jún. 20. 15:43
 7/12 anonim ***** válasza:
A pedofilok általában nagy darab, kövér, szőrös állatok. Ha ilyyet látsz fuss kislány, mert különben élvez megsüt a gonosz pedo bácsi.
2013. jún. 20. 15:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igazából általánosságban kérdeztem.

De már nekem is voltak gondolataim hogy ezt hogy lehet megkülönböztetni.

Én 16 vagyok,szóval nem vagyok 12,14 meg alattuk.

2013. jún. 20. 15:46
 9/12 anonim ***** válasza:

"A pedofilok általában nagy darab, kövér, szőrös állatok. Ha ilyyet látsz fuss kislány, mert különben élvez megsüt a gonosz pedo bácsi."

[link]

2013. jún. 20. 15:50
 10/12 anonim ***** válasza:

"A pedofilok általában nagy darab, kövér, szőrös állatok. Ha ilyyet látsz fuss kislány, mert különben élvez megsüt a gonosz pedo bácsi."

Hát,épp nincs összefüggésben a kinézettel,hogy kinek az agyában vannak bajok.De pl ha valaki utlája a gyerekeket,minden téren,pl nem kedves velük,nem haverkodik,az tuti nem az.

2013. jún. 20. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!