Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki idősebb nálam 20 évvel. Számomra nagyon szimpatikus, megnyerő a stílusa, és elég helyes is. (Bár mindenkinek más az ízlése.)

A szimpátia kölcsönös, jókat beszélgettünk már, és ugye célozgatott dolgokra finoman.

Nekem ez nem volna ellenemre, viszont ezt nem adtam a tudtára neki.

Kapcsolatban nem gondolkodok vele kapcsolatban, mivel nem vagyunk egy korosztály, de egy kis kellemes időtöltés vele nem volna ellenemre, mivel bejön. :)

Nem hiszem, hogy neki is komolyabb tervei lennének velem, viszont ez nem is nagy baj.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?

2013. jún. 18. 21:25
 1/3 anonim válasza:
Szerintem menj bele. Ha kellemes a társasága és szeretitek együtt eltölteni az időt biztos élveznétek.:-)
2013. jún. 19. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:
egy próbát meg ér, amennyiben elmúltál már 18
2013. jún. 20. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmit sem értettem.. szval a szexre céloz te is benne lennél csak még nem adtál neki jeleket...Értem akkor hát ha csak egy kis kaland.. te tudod.. BÁr én csak komoly kapcsolatban szeretek szeretkezni
2013. jún. 20. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!