Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel megsértem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel megsértem? Fiúk, ez sértő lenne számotokra?

Figyelt kérdés

Barátom elég gyakran iszik, amivel semmi bajom nincs, mert ugye ki nem teszi...de néha a sárga földig leissza magát ha a haverokkal van, annyira hogy egész este hány, és 'bolondulnak'(utána, másnap mondja, hogy ezért nem keresett az nap.) Ez mondjuk nem esik jól, de megtiltani nem tiltom, viszont néha akaratomon kívül is teszek rá megjegyzéseket,és 'gúnyolódok' Pl egy nap indultak a barátaival megint, és megkérdezte, hogy én nem megyek?(de úgy poénból, mert tudta jól, hogy nincs rá lehetőségem) én meg vissza mondtam neki azt, hogy nem, mert biztos akar majd inni és én csak+ lennék. Vagy mikor megyünk valami helyre, mondtam, hogy nem akarna inkább valahol piálni, mint itt lenni? (Megjegyzem, hogy mikor velem van valahol, akkor is iszik, csak nem annyit, mert nem szeretném seggrészegen támasztani majd, így jobbnak látom, hogy egyedül megy a haverjaival)

Ilyenkor mindig felhúzza az orrát, és megsértődik. Szerintetek jogosan, és vissza kéne vennem?

Néha akaratomon kívül kicsúsznak ilyenek a számon, mert kicsit kiábrándító, mikor meséli, hogy miket csinált előző éjszaka,és piszkálom vele. :/

18L

2013. jún. 18. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem a néhai iszogatással van gond - ilyen a Humbákfalvai élet - de az, hogy így reagálja le az gyerekes. Igazad van, nem? Akkor ő miért csinál úgy, mintha nem lenne? Aggódom a barátodért...
2013. jún. 18. 19:28
 2/10 A kérdező kommentje:

inkább azzal van a legtöbbször a baja, mikor azt jegyzem meg, hogy most biztos iszogatna valahol, és nem szeretne inkább elmenni? Azt mondja ilyenkor, hogy tényleg elmegy, ha nem fejezem be.

Na meg mikor mondja, hogy kb 3 hónapig nem néz a piára, akkor lereagálom, hogy jó vicc...mert sosem úgy lesz.

2013. jún. 18. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Max legyél jobban érthető. Ha az a gondod, hogy elhanyagol és fontosabbnak tűnik neki a pia, mint te, akkor próbáld tudtára adni. Mert igen, neked ez a gondod de úgy látszik neki ez ennyiből nem megy át.
2013. jún. 18. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem lenne sértő,bár én nem iszom :D

Amúgy inkább mondd el neki,mint,hogy őrlődj és a kapcsolat rovására menjen.

2013. jún. 18. 19:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem pontosan az a bajom, hogy elhanyagol...mert többször keres, meg minden. Hanem az, hogy annyit iszik, hogy egész este hánynia kell, utána panaszkodik, de jön előröl az egész megint. És piszkálom az ivászattal, és nagyon megsértődik olyankor. Ezért kérdezem, hogy az annyira sértő?
2013. jún. 18. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Na,énis 18L vagyok,és biztosan nem lennék együtt egy olyan pasival,akinek fontosabb a pia mint én.Meg nehogy már..most komolyan mindennap inni kell?Meg ha iszik is..akkor minek a részegségig?Időnként én is iszok..ritkán..bulikon,rendezvényeken stb..pár pohárka tömény vagy pezsgő vagy néhány koktél..de sosem rúgnék be annyira,hogy mások támogassanak haza.És szerintem jogos,neked van igazad..téged is lejárat ezzel,magát meg pláne..Ő egy kezdődő alkoholista..ez,csak egyre rosszabb lesz..egyre több pénzt költ majd piára...és semmi nem fogja majd érdekelni,csak a szükségleteit fogja veled kielégíttetni.

Ezt akarod,Szerintem nem.Szabadulj meg tőle/nem tudom ő hány éves,végül is leszoktatni nem fogod tudni,ha ő nem akarja/Én tutira tennék megjegyzéseket,mert amúgy is ilyen vagyok,meg mert ami a szívemen,az a számon..meg nehogymár neki álljon feljebb..ez függőség

2013. jún. 18. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
2013. jún. 18. 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Hülye alkesz, 25 éves koráig bírd ki.

Addigra már... :)

2013. jún. 18. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Ilyen az mikor egy kezdő alkoholistába szerelmes valaki.

Mert ez nagyon úgy néz ki.

2013. jún. 18. 20:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Jaj...:|

Nem olyan gyakran csinálja azért, de ha összeül a barátaival akkor rendesen leissza magát. És ha velem van rendezvényen vagy akár buliba is, azt érzem, hogy sokkal szívesebben lenne most velük, és inna, és olyan mintha én 'megfojtanám'mert nem teheti...

2013. jún. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!