Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek a vékonyka csajok?
Figyelt kérdés
Vékony középhosszú lábak, tenyérbe illő kerek cicik , kicsi formás popsi. 170 cm vagyok. Ti hogy álltok az ilyen csajokkal nektek ez bejön?2013. jún. 17. 14:17
22/27 anonim válasza:
ne vicceljen már a kérdező kisasszony, hogy komolyan vett. :D
23/27 anonim válasza:
Úgy utálom az általánosítást, főleg az ilyen alaptalanokat, mint amilyet a 19. válaszoló írt!
24/27 anonim válasza:
édes istenem, te is csak szórakozol, igaz? [link]
25/27 anonim válasza:
Ez egy törpe...
Na de a lényeg... egy kép még mindig nem az összes igazi férfi véleményét mondja el, csak a kép készítőéjét! Attól, hogy te ezzel egyetértesz, más még lehet ellenkező véleménnyel! :)
26/27 anonim válasza:
aha, szóval az ilyenek miatt ment le a százalékom. úgy tűnik túlságosan is jóhiszemű voltam, mikor azt feltételeztem, hogy kilogikázzátok valahogy, hogy viccelek. nem is kell több bizonyíték, most már tényleg elhiszem, hogy butul az emberiség. ja amúgy most olvastam, hogy az igazi férfiak a csúnya nőket szeretik. az összes.
27/27 anonim válasza:
Igen, butulunk... lehet át kéne írni a gyakorikérdéseket gyökérkérdéseknek! :) Szépen beleillenél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!