Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testépítő pasiknak jobban bejönnek az izmos csajok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 19:27
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, de én 4 éve kondizom és én inkább egy izmos csajjal jönnék össze mint egy simán vékonnyal
2/10 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül testépítőkre gondolok, elég ha pár éve gyúrsz! :)
2013. jún. 15. 19:29
3/10 Zakathol válasza:
Nyilván ha valaki sportos, aktív életet él, akkor előny, ha a csaj is hasonló. Elvégre mi értelme van heti 3-4-5x otthon hagyni a csajt egyedül órákra...
4/10 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, h a playmate típusú lányok jönnek be nekik. Oké, tudom h külsőre szinte minden pasinak bejönnek, de a testépítők még komoly kapcsolatra is vetemednek velük.
5/10 anonim válasza:
Nekem volt régen egy ilyen barátom, én nem vagyok izmos lány, de azért eléggé odafigyelek az alakomra :)
6/10 anonim válasza:
a kérdésedben a kérdőjel helyett tegyél egy pontot illetve felkiáltó jelet és meg van válaszolva :)
7/10 anonim válasza:
Nekem alapból a sportos fiúk jönnek be (én is sportoló vagyok), és ez szerintem fordítva is igaz, vagyis nekem így tünik :)
L
8/10 anonim válasza:
A pasim kondiba jár mindjárt egy éve. Én simám csak vékony vagyok,ezáltal van egy nagyon pici kockahasam. Igazából neki mindegy ha van vagy ha nincs kockahas. Es nem jarok sportolni,kondizni.
9/10 anonim válasza:
Én 3 éve kondizok.(előtte mondjuk már vagy 5 éve sportoltam:D)
Nekem is az tetszik,ha egy lány tesz az alakjáért.Presze ha megszeretek valakit egy kis husi nem lehet akadály:)
10/10 anonim válasza:
nem vagyok testépítő de lelkesen űzöm ezt a sportot :) és mit ne mondjak van némi látszata, eredménye és azt kell h mondjam minél többet foglalkozom magammal és a testemmel annál jobban nézem azt a női nemben is régen egy átlagos testű lány is lenyűgözött most már viszont kevés lenne h külsőleg levegyen a lábamról persze ez csak külsőe értendő a belső értékek, hozzáállás személyiség , tulajdonságok többet nyom párválasztásnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!