Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejönnek nektek az ilyen pasik?
Nagy figyelmet fordít a külsejére,ha elmész vele valahová,akár 3x is átöltözik,mert nem tudja hogyan mutatna melletted a legjobban.
Kisé metroszexuális.
Szeret a tükör előtt lenni,sok kozmetikai terméke van.
Nem szereti ha beletúrsz a frissen zselézett precízen beállított hajába,de ezt el is mondja neked.
nem!
Tudom hogy a mertoszexuális,és a homoszexuális 2 külön kategória (általában)
de nekem akkor sem férfiasak az ilyen pasik....
Egyáltalán nem, nem nőkkel akarok járni.
Volt ilyen haverom, egyszer 2 órát váratott (sajnos muszáj volt várnom rá valami miatt), hogy belője a haját... soha nem szeretnék ilyen párt magamnak.
értem.....2 hónapja ismerem a srácot,de ez engem zavar.....
ezt hogyan lehet vele finoman közölni?
van olyan,hogy megyünk a városban,és a kirakatban megtorpan,majd szemügyre veszi magát.....folyton rám szól,hogy a hajára vigyázzak....látens meleg lenne?
Ahogy észrevettem, a 15-19 évesek között most divattá vált ez a metroszexualitás: hajvasalás, felnyírt frizura, hajlakk, alapozó, komplett drogéria a fürdőben, amit én lányként megirigyelhetnék.
Hogy meleg-e? Lehet, de ez ma már egyáltalán nem egyértelmű. 10 éve azt mondtam volna, hogy biztos, ma már ez kezd normálissá válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!