Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fontos az hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos az hogy egy feszülős boxer vagy egy fecske alsó pamutból legyen? Az én szoros boxereim 95% pamutosak, meg fecskéim is, ezek jó arányban tartalmaznak pamutot?

Figyelt kérdés
15/f
2009. okt. 11. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
mer a pamutban szellőzik a bré
2009. okt. 11. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
mert légáteresztőbb, meg kényelmesebb is :P
2009. okt. 11. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Vágj két nagyobb lukat egy nejlonzacskón, és húzd fel 10 percre. Akkor rájössz majd.
2009. okt. 11. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:

A bőr, főleg ilyen helyeken, könnyen megbetegszik, ha nem szárad/szellőzik rendesen. A műszálas cuccok nem szívják fel/párologtatják el a nedvességet úgy, mint a pamut cuccok. Ezért fontos, hogy pamut alsóneműt hordj, még ha drágább is.

Az ilyen "95% pamut" cuccok a legnagyobb kamuk. Valszeg a szálarányt nem ellenőrzik a vonatkozó hatóságok, ezért a gyártó/importőr az ilyen keverék szövetekre akkora százalékot ír rá, amekkorát nem szégyell (láttam már 98%-osat is). Próbálkoztam ilyen zoknikkal, full műanyag fílingjük volt és úgy izzadt, büdösödött bennük a lábam, hogy azzal csótányt lehetett volna irtani... 95% a nagy f*szt. Igazi pamutzokniban még ha meg is izzad a lábam, akkor sem bűzlik messziről.

Szóval becsüld meg a bőröd, csakis 100%-os pamut alsóneműt vegyél!

2009. okt. 11. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!