Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek az önbizalom hiányos, szorongásokkal küzdő, bizonytalan, félénk, tutyimutyi fiúkról?
"képzeld egyedül élek és fen tudom tartani magam , sőt jogom van kinyilvánítani a véleményemet.
Reagáltam arra amit írtál, mert én nem igazán találkozok ilyen elkényelmesedett nőkkel a mai világban."
Az szuper, remek. Hogy nem találkozol ilyen elkényelmesedett nőkkel a mai világban, az viszont valószínűleg annak köszönhető, hogy vagy burokban élsz, vagy pedig nagyon magasan hordod az orrod.
Képzeld el, hogy én is ismerek szuper, önálló, csinos, magabiztos, okos és tehetséges nőket (például a barátnőmet), meg tutyimutyi, számító, tervezgető, féltékeny, rosszindulatú nőket. Sőt, ismerek egész családokat, akik képtelenek fenntartani magukat - bár az elmúlt 2 évben 3-szor voltak európán kívül nyaralni. Attól, hogy képes vagy magad fenntartani, és felismerted, hogy nem kell rabszolgának lenned, még nem te szartad a spanyol viaszt. Hovatovább, 19 évesen nem hiszem, hogy sok mindent elértél volna. Az hogy egy felnőtt ember fenntartsa magát, az kb. az esszenciális alap dolog, nem egy nagy dicsőség. De hogy vannak-e olyan emberek, akik bár képesek lennének rá, lustaságból, "lelki sérültségből" nem teszik meg? Hát nézz körül kedvesem. Álomvilágban élsz. A családanyák 30-40%-a túlsúlyos, egészségtelenül él, depressziós és függetlenségről még csak nem is álmodik. Azt ne mond, hogy nem láttál még egy ideges nőt sem, aki a gyereke életét éli a sajátja helyett? Azt ne mondd, hogy nem láttál még egy ribancot sem.
Álomvilágban élek ? :) Gondolj csak amit szeretnél. Normális városban, normális átlagos emberek közt élek, nem burokban s az orromat sem hordom fent magasan.
Belém kötöttél, hogy tuti nem élek egyedül és nem tudom magam fenntartani, erre mikor írtam, hogy de megy nekem, akkor ebbe kötsz bele. Miszerint szerinted én azt hiszem én szartam a spanyol viaszt. Eszednél vagy te?
Az ilyen kötekedő, szánalmas emberektől kíméljen meg az ég engem a továbbiakban. Tök mindegy neked, hogy mit fogok írni, úgyis megint belekötnél.
"Álomvilágban élek ? :) Gondolj csak amit szeretnél. Normális városban, normális átlagos emberek közt élek, nem burokban s az orromat sem hordom fent magasan.
Belém kötöttél, hogy tuti nem élek egyedül és nem tudom magam fenntartani, erre mikor írtam, hogy de megy nekem, akkor ebbe kötsz bele. Miszerint szerinted én azt hiszem én szartam a spanyol viaszt. Eszednél vagy te?
Az ilyen kötekedő, szánalmas emberektől kíméljen meg az ég engem a továbbiakban. Tök mindegy neked, hogy mit fogok írni, úgyis megint belekötnél."
Érdekes.
Írtam valamit, jó szándékkal. Te az előítéleteidtől vezérelve az ellenkezőjeként értelmezted a mondanivalómat. És még én vagyok a kötekvő, amiért szóvá teszem? :)
Ráadásul, írtál egy hatalmas baromságot, ami rengeteg ember számára sértő.
"Reagáltam arra amit írtál, mert én nem igazán találkozok ilyen elkényelmesedett nőkkel a mai világban."
Ez így egyszerűen nem lehet igaz, kivéve persze, ha tényleg burokban élsz, vagy olyan magasan hordod az orrod, hogy ezt nem vagy hajlandó észrevenni. Ezek szerint fogalmad sincs arról, hogy hány nő, gyerek és férfi él családi terrorban. És persze, hogy elkényelmesedik, aki terrorban él. Mert elviselhetőbb a tehetetlenség, ha magadat okolod. Szerintem nem vagyok vádolható amiatt, hogy gyerekként nem léptem fel az ellen, hogy a szüleim rendszeresen verjenek és megfélemlítsenek. Ez az én motivációm arra, hogy az elnyomás ellen felemeljem a szavam. És tényleg elhiszem neked, hogy képes vagy fenntartani magad, ahogyan én is képes vagyok. Nem tudom, hogy te milyen rúgásokat kaptál az élettől, de biztos vagyok benne, hogy vagy ezelőtt érezted már, vagy pedig ezután fogod még érezni, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj, és mások kegyére szorulsz. Ez emberként kikerülhetetlen. És szerintem felháborító, hogy ezt más emberek kihasználják. Az pedig, hogy erről a jelenségről nem vagy hajlandó tudomást venni, az nagyjából annyit jelent, hogy homokba dugod a fejed. Az egy dolog, hogy a jó szándékom nem ismered el, de legalább annyi vitakultúrád lehetne, hogy megpróbálod értelmezni is, amit a másik mond, és nem csak vaktában találsz ki marhaságokat, amik a te véleményed támasztják alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!