Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek az önbizalom hiányos, szorongásokkal küzdő, bizonytalan, félénk, tutyimutyi fiúkról?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 11:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nekem az ezekkel a tulajdonságokkal ellátott fiú nem kellene. De biztos van akinek bejössz majd :)

19/L

2013. jún. 17. 12:43
 12/28 anonim ***** válasza:
89%

A nők véleménye az érmének csak az egyik oldala.

A mások oldal pedig az, hogy amikor már százszor belerúgtak valakibe, akkor tőle már ne várja senki, hogy önbizalomtól duzzadó, magabiztos férfi legyen belőle.

Visszakérdeznék: kutatások szerint a nők java része-a látszólagos nagyképűségük ellenére-is önbizalomhiányos. De kérdem én: mire fel, Mit akarnak még? Naponta tucatjával kapják a bókokat, vagy szavak formájában vagy pedig virtuálisan, amikor megnézik őket. Mégis önbizalomhiányosak.

Egy férfit nem néznek meg (vagy csak észrevétlenül), nem bókolnak neki, nem kap kedves gesztusokat. Sok esetben csak a sárdobálás marad. Nagyon gonoszak tudnak lenni a nők, még olyan férfival is, aki nekik semmit nem ártott!

Akkor ugyan mitől lenne neki önbizalma?

2013. jún. 17. 12:49
 13/28 anonim ***** válasza:

Én nem értek egyet azzal, hogy az önbizalomnak egyáltalán bármi köze lenne a külső visszajelzésekhez.

Ellenben bizonyos kultúra és szokásalaphoz igen. A gyermekek a tinédzserkor előtt a szülőt tekintik példaképnek. Ha látják, hogy a szülő képtelen bármit elérni, akkor ők is ezt a mintát fogják átvenni.

De ezt le lehet küzdeni. Azért nem tudok felnézni olyan nőre, aki így lenézi a félénk pasikat, mert ezen nők általában még kevésbé magabiztosak. Azért keresnek valaki magabiztosat, mert egyedül nem magabiztosak.

2013. jún. 17. 12:55
 14/28 anonim ***** válasza:

Az utolsó.

Pedig hidd el, hogy nagyon is van köze a külső visszajelzésekhez. ha pl. neked állandóan azt mondogatják, hogy sz@r vagy, akkor előbb-utóbb te magad is elhiszed, hogy az vagy.

A családot említetted: nekem pont ők voltak az elsők, akik szétcseszték az önbizalmamat, utána jött a többi. Osztálytársak, akik bántottak, mert nem bírták elviselni, hogy nem vagyok olyan, mint ők. Rokonok, akik szintén lenéztek a különcségem miatt. Lányok, akiket szintén nem érdekeltem, mert nem illek bele a sablonba, amit elvárnak.

Amit viszont azokról a lányokról írtál, nagyon is igaz. Nyugodtan nevezhetjük őket vérszívóknak is. Nem véletlenül szeretik a lányok annyira az Alkonyatot, könnyen tudnak azonosulni a főhősökkel.

2013. jún. 17. 13:04
 15/28 anonim ***** válasza:

Az ilyen tulajdonságokkal bíró pasikat nem nézem le, de párként magam mellé nem tudnám elképzelni.

19/N

2013. jún. 17. 13:13
 16/28 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam vele mindig mint az előző és a legtöbb nő igy van vele, kivétel aki irányitó tipusú van azért sok ilyen nő, de ott sok szava nem lehet a pasinak.. 29/N
2013. jún. 17. 13:23
 17/28 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy nagyrészt a kulturálatlanságnak, tudatlanságnak tudható be ez a viselkedés.

Persze, ha gyerekként a szülők minden döntésre azt mondják, hogy rossz, akkor az illető bizonytalan lesz a saját viselkedésében, és továbbra is szüksége lesz az irányításra. A minap a villamoson láttam egy 4-5 éves forma gyereket, aki teljesen egészségesnek és vidámnak tűnt. Mint egy normális ember, fogta magát, és elégedetten leült egy ülőhelyre a villamoson. Aztán pár másodperc múlva a zsíroshajú, kövér, szandálzoknis, bajszos anyukája is megjelent, majd idegesen ráordított a gyerekre, hogy rossz helyen ül, mert ott nincsen biztonságban, és azonnal üljön át más helyre. Aztán az anyuka a karjánál fogva megragadta, és átvonszolta egy másik, pontosan ugyanolyan helyre a villamoson, és szabályosan lenyomta az ülésbe. A gyermek arcán látható volt az értetlenség. Nem csoda, hogy az ilyen gyermekből felnőttként egy idegroncs lesz. Sajnos amennyire én látom, a szülők többsége többé-kevésbé hasonlóan kulturáltan és szeretettel viselkedik a gyermekeikkel. Ennek a jelenségnek a lányok még jobban ki vanna téve, mint a fiúk.

Hiszen az a kép él az emberekben, hogy egy nő képtelen megállni a saját lábán, hogy egy nőnek esélye sincs egyedül boldogulni, ezért muszáj behódolnia egy férfinak. Ez szintén kulturálatlanságról tanúskodik. Én nem tudok felnézni olyan nőre, aki képtelen önálló lenni, és irányítást vár.

Hol marad a szeretet, megértés és türelem? Sehol, mert félelem és rettegés van helyette. Nem csak a tutyimutyi férfiak rettegnek, hogy rossz döntéseket hoznak, hanem a nők is. A nőknél ez sokkal gyakoribb. Valójában alig látni magabiztos, önálló nőt.

2013. jún. 17. 13:41
 18/28 anonim ***** válasza:

utolsó

"Hiszen az a kép él az emberekben, hogy egy nő képtelen megállni a saját lábán, hogy egy nőnek esélye sincs egyedül boldogulni, ezért muszáj behódolnia egy férfinak. Ez szintén kulturálatlanságról tanúskodik. Én nem tudok felnézni olyan nőre, aki képtelen önálló lenni, és irányítást vár. "

Mégis kinek a fejében van ez a kép szerinted? Én ma már ilyen nőt nem nagyon ismerek. Nem lennék képes megállni a saját lábamon ? hát nagyon el vagy tévedve :D Nem szeretem az ilyen nőket lealacsonyító dumákat. Miért ne lennék képes ugyanúgy boldogulni, mint egy férfi?

19/L

2013. jún. 17. 13:50
 19/28 anonim ***** válasza:

"Mégis kinek a fejében van ez a kép szerinted? Én ma már ilyen nőt nem nagyon ismerek. Nem lennék képes megállni a saját lábamon ? hát nagyon el vagy tévedve :D Nem szeretem az ilyen nőket lealacsonyító dumákat. Miért ne lennék képes ugyanúgy boldogulni, mint egy férfi?

19/L"

Nekem meg az ilyen férfiakat lealacsonyító dumákból van elegem. Ugyanis kikérem magamnak, mert én pont arra utaltam, hogy ez mennyire nincs így. Én úgy gondolom, hogy annak, amikor a nők nem boldogulnak egyedül, annak általában az az oka, hogy nem hajlandóak egyedül boldogulni, mert úgy gondolják, hogy nem ezt kell tenniük. Egy átlagos nő jobb végzettséggel rendelkezik, mint egy átlagos férfi, mégis kevesebbet keres. És ennek nem az az oka, hogy ne lenne képes elvégezni ugyanazt a munkát. Hanem az, hogy elhiteti magával, hogy nem képes, így "fel van mentve" az erőfeszítés alól. Mielőtt szexistának kiáltanál ki, elmondanám, hogy a férfiak dettó pont ugyanezt csinálják. Viszont (feltehetőleg kulturális okokból) a férfiaknak valamiért több önbizalma van e téren. Ez ugyanaz a jelenség, mint amikor a férfi a nőre bízza a gyermeknevelést, mondván, ehhez a nők jobban értenek. Mondván, hogy a nők idegei jobban bírják ezt. Ez mind csak kifogás arra, hogy miért nem tesznek erőfeszítést.

Amúgy, nem tudom, hogy ki vagy te, de így látatlanban úgy érzem, hogy elég nagy a szád. Kíváncsi vagyok, 19 évesen mennyire vagy képes egyedül boldogulni. Vajon egyedül élsz, fenntartod magad? Én és a barátnőm ezt tesszük.

2013. jún. 17. 14:25
 20/28 anonim ***** válasza:

képzeld egyedül élek és fen tudom tartani magam , sőt jogom van kinyilvánítani a véleményemet.

Reagáltam arra amit írtál, mert én nem igazán találkozok ilyen elkényelmesedett nőkkel a mai világban.

2013. jún. 17. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!