Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire befolyásol az hogy a fiú vasalja-e a haját?
Úgy látom a saját lány korosztályodnak bejössz :P A 14-16 éves lányok most szerintem inkább többségében buknak az ilyesmire, mert a külső még náluk is ennyire központi kérdés.
Később is igényesnek kell lenni persze, de pl. a hajvasalásos divat, hiába divat, ha csak a férfiak elenyésző részének áll jól. Sőt szerintem csak még kisfiúsabbá teszi az arcot.
A természetes, férfias haj sokkal jobban néz ki, és ezt a 20-as éveik felett álló nők nagy része szerintem így gondolja. Én sosem járnék olyan férfival aki vasalja a haját, mert én azt már túl soknak is érzem.
Amikor azt mondják ne álljon a tükör előtt többet egy férfi, mint egy nő, akkor nem a konkrét perc számít. Amúgy ha jól megnézem azok a férfiak akik vasalják a hajukat nem csak a hajukra fognak kínosan figyelni, tehát az eleve nem 3 perc +. :)
A barátom öccsének is nagyon szép haja van, mégis mindig le akarja zselézni és vasalni. Nem értem én ezt a divatot. Tönkreteszitek csak a hajatokat vele.
Amúgy aki linkelte a képet magáról: ne haragudj, de Neked ez a haj nem áll jól.
akinek göndör annak az a baja. akinek sima annak az a baja.
ez olyan mint a lányoknál a mellméret, akinek kicsi azt nagyobbat szeretne, akinek nagy, az meg kisebbet.
Nekem nem jönnek be azok akik vasalják a hajukat. Számomra nem férfias, valahogy mindig a bu.zik jutnak róla eszembe:S
Persze nem azt mondom h neked nem áll jól, meg hasonlók, de nekem abszolút nem jön be, rövid haj párti vagyok!
Nah nekem is kb ilyen hajam van:
de én nem vasalom hanem alapból ilyen+ még szőke vagyok :P És sokan féltékenyen hogy nem vasalom :D csak nekem se lóg a szemebe a hajam :) Amugy szerintem rohadt b*zis ha valaki vasalja a haját! Én meglennék elégedve a hajammal :) Én engem azse zavarna ha full göndör lenne :D 16/F
Nekem spec. tökmindegy:)
Ha bejön valaki,nem a haja miatt fog bejönni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!