Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért b*zis ha egy fiú vasalja a haját?
Én épp növesztem és elég durva szálú meg dús is. Ha nem csinálok vele semmit, akkor olyan "beatles"-es. Szóval, mint a fecskefészek, mindenfele szétáll és nem lapul le, ahogy szeretném. Ezért hetente egyszer-kétszer kivasalom, persze nem olyanra, mint az emok, hogy a szemükbe lógjon (persze kicsit belelóg), hanem csak, hogy épp sima és könnyed legyen. Erre jön mindenki, hogy emo vagyok meg b*zi. Miért lennék egyik is? Csak azért mert adok magamra annyit, hogy ne egy teljesen röhejes hajjal álljak az emberek elé? (mellesleg, amióta vasalom, azóta pozitívabb visszajelzést kapok a csajoktól is :D)
17/F
Nyugodtan vasald,az én öcsémnek is ilyen jellegü a haja.
Nem mindegy ki mit mond?
Ök is vasalgatnák,azt hiszem...ha ilyen hajuk lenne.
De ha jol áll inkább nyirasd föl!
az utolsó válaszoló végtelenül ..... á........
ne vasald mert gáz. Legyen rövid, férfias. Nem vagy te csaj.
Mert ha valaki igényes és törődik magával azt egyből le kell b.zizni-.-
Ilyen a mai társadalom szokj hozzá. Én is voltam már b.zi de néha olyan jelentéktelen dolgokért h megnéztem a tükörben h áll a hajam vagy h "túl ízlésesen" öltözködtem. Ne foglalkozz a sok gyökérrel ők vagy irígyek vagy csak egyszerűen sötétebbek a harlemi éjszakánál is.
Saját hajvasalóm van, anyunak nem ilyen haja van, neki nem kell vasalnia... Én szeretem a hosszú hajat, koncerteken jól lehet vele headbangelni, és ha hosszabb lesz (szóval legalább a vállamig, vagy attól tovább is leér), akkor már valószínű nem fogom vasalani, mert lehúzza majd a saját súlya. A hosszú haj is lehet férfias, noha az már más tészta, hogy neked nem jön be. Ha meg annyira olyat akarsz, menj el a inkább a diszkókba, ott találhatsz amennyi kell.
Egyébként köszi a bunkó válaszokat (tisztelet a kivételeknek), én azt hiszem normális, elfogadható formában tettem fel a kérdésem.
Nem kötekedésből, de a Beatles haj egyáltalán nem áll szanaszét, mint a fecskefészek, pont, hogy nagyjából egyenes hajuk volt és lesimult... :D
Amúgy szerintem egyáltalán nem b_zis, ha valaki ápolt külsőt akar.
Gondoltam, hogy kiegészítem, de azt hittem érthető :P
Formára értem, hogy beatleses, szóval olyan gomba :D Az, hogy néha szanaszét áll, az meg a "ráadás". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!