Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért b*zis ha egy fiú vasalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért b*zis ha egy fiú vasalja a haját?

Figyelt kérdés

Én épp növesztem és elég durva szálú meg dús is. Ha nem csinálok vele semmit, akkor olyan "beatles"-es. Szóval, mint a fecskefészek, mindenfele szétáll és nem lapul le, ahogy szeretném. Ezért hetente egyszer-kétszer kivasalom, persze nem olyanra, mint az emok, hogy a szemükbe lógjon (persze kicsit belelóg), hanem csak, hogy épp sima és könnyed legyen. Erre jön mindenki, hogy emo vagyok meg b*zi. Miért lennék egyik is? Csak azért mert adok magamra annyit, hogy ne egy teljesen röhejes hajjal álljak az emberek elé? (mellesleg, amióta vasalom, azóta pozitívabb visszajelzést kapok a csajoktól is :D)

17/F

2011. ápr. 13. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem b*zis! A barátomnak is félhosszú haja van és ha megmossa akkor nem szereti h szétáll nagyon és ki szokta vasalni. Mondjuk csak akkor és utána már nem, mert nem áll szét amíg megint meg nem mossa. Persze sztem szétálló göndör hajjal is szexi, de őt idegesíti. Szíve joga. Bennem még sose merült fel h buz*s lenne szívesen odaadom neki a hajvasalómat. Persze ha mindnenap fél óráig húzgálná a haját akkor talán jobban idegesítene. Az nem jó ha a férfi többet van a tükör előtt mint a nő :)

20/L

2011. ápr. 14. 11:52
 12/16 A kérdező kommentje:

Körülbelül én is így állok vele, mármint, hogy nekem is elég egyszer megcsinálni és kitart a következő hajmosásig. Nem is szoktam minden nap vasalni mert az tönkreteszi a hajat. Egy héten maximum kétszer, mert gyorsan zsírosodik és kétszer minimum meg kell mosnom. Egyébként nekem csak az a baja, hogy nagyon szétáll és elég idétlen úgy, meg zavar is, hogy ha lehajolok teljesen összekócolódik.

(Látom, az idétlen válszolók válaszait kitörölték :D)

2011. ápr. 14. 14:00
 13/16 anonim ***** válasza:

11:52 vagyok.

Sztem így egyáltalán nem gáz. A pasik amúgyis leb.zizzák azt aki ad magára kicsit. Ha egy férfi egyszer egyszer elmegy kozmetikushoz, vagy leborotválja a hónalját, az máris b.zis. Pedig hányingerem van a sok fiútól akinek úgy néz ki az arca mintha valami bombatámadás érte volna, hónaljukon meg ott a hatalmas szőrgombóc. Igazából azon gondolkoztam h ha nem léteznének maguk a b.zik akkor senkinek nem jutna eszébe ez. Mert azok valóban sminkelik magukat mint valami hülye kislány, de azért álljunk meg ez távol vna az igényességtől.

Amúgy hasonló hatást el lehet érni talán hajszárítóval is, amit szeretnél. Olyan egyenes persze nem lesz de nem fog szétállni teljesen. De csak talán, mert nem tudom milyen hajad van. :)

2011. ápr. 14. 14:22
 14/16 anonim ***** válasza:
IGEN MERT A HAJVASALÓ LÁNYOKNAK TALÁLTÁK KI... NEM FIÚKNAK!
2011. ápr. 16. 14:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: cserélj billentyűzetet, a mostanin beragadt a caps lock. Vannak már világítós A4Tech-ek, egész jófélék és relatív olcsók. Szerintem simán azoknak találták ki, akik egyenes hajat szeretnének. :) Mint pl. én.
2011. ápr. 17. 21:50
 16/16 anonim válasza:
Ha headbangelni akarsz, várd meg türelmesen míg megnő és varkocsba tudod kötni, addig meg viseld férfiasan a gólyafészket a fejeden és felejtsd el a vasalást, az tényleg b....is, ha meg csak egyenes hajat akarsz, inkább vágasd le (kb 45cmes volt míkor levágattam, de fésű is évente 2x ha látta nemhogy vasaló) \m/
2011. ápr. 18. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!