Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-17 éves lányok! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-17 éves lányok! Nektek milyen típusú fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

macis, vékony, kigyúrt, magas, alacsonyabb, vissza húzódó, "bátor"

Én 176 cm vagyok és 60 kg.(nem kigyúrt)

2009. okt. 10. 21:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
én is szeretem az alacsony lányokat:P
2009. okt. 17. 18:28
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 174cm 63 kg 9 évnyi folyamatos edzésmúlttal :) 16F :DD
2009. okt. 17. 18:32
 23/32 anonim ***** válasza:
85%

Hát nekem fontos hogy magasabb legyen nálam mert imádom a tűsarkút :D Mondjuk 167cm vok.. szal ezt nem annyira nehéz túlszárnyalni asszem:D

Kell hogy legyen humora, meg legyen jófej, aranyos is meg tudjon bókolni:D de ne nyálgép mer uhhh:S:D Ja és legyen férfias.. és ne ilyen díszb*zi:D Meg h szeressen és ne csak ARRA kelljek neki.... testalkatra hát nem szeretem a vékonyakat, szal legyen izmos, sportos de nem kell kigyúrtnak lennie.. lehet picit macis is mondjuk a hasiján az sztem nagyon aranyos:D meg hát nem jó a kemény párna:)

17/L

2009. okt. 17. 18:39
 24/32 anonim ***** válasza:
86%

Hello!

16 éves vagyok.

1. Bejönnek azok a pasik akik pl úgy néznek ki mint Hugh Jackman, iszonyat férfiasak :D. Kár, hogy nem az én korosztályomnak valóak...:(

2. Tetszenek még a magas,nyúlánk, szálkás pasik, de nem a gizdák! Azok undik! Legyen rajta szőr. Némi humor sem árt. Legyen okos és lehetőleg igyekezzen művelt lenni.

Diszkós kutyákat, rózsaszínpólósokat, emokat vagy miket, vasalt hajúakat, b*zi nadrágosakat kiröhögöm.

2009. okt. 17. 18:42
 25/32 anonim ***** válasza:
67%

hát:D

nekem is fontos hogy legyen magasabb mint én..szal így 175 feletti:D

és nem kell feltétlenül kigyúrtnak lennie..:D

ha alapjáraton visszahúzódó vagy nem tud feloldódni társaságban, az sem kizáró ok, de velem azért legyen "bátor"XD (ahogy a kérdésben szerepelt:D)

jah és még annyi h hosszú hajúakat nem szeretemxd

16/L

2009. okt. 17. 19:17
 26/32 anonim ***** válasza:
78%

Én egy 16 éves lány vagyok és az alter kinézetre bukom :D punkok, rockerek... én 178/62 vagyok szóval nálam magasabb legyen. ne legyen túl sovány :D inkább picit macisabb (izmot se szeretem )...

legjobb a Junkies basszusgitárosa Riki Church :D legalább is nekem.

[link]

[link]

[link]

aztán lehet leszavazni hogy a b*zik tetszenek... de akkor is ő a legjobb!

2009. okt. 17. 19:19
 27/32 anonim ***** válasza:
84%
2009. okt. 17. 19:21
 28/32 anonim ***** válasza:

jujj wazzee!!! van egy kinézete ennek a basszerosnak :D

lehet én kicsit régimódibb vagyok de én nem fordítok ennyi időt a kinézetemre. ha már így zenei téren hozunk fel példákat, (ami nem nehéz mert magam is gitározok egy rock bandában) akkor én kb kurt cobainra hasonlítok.

16,5/F

2009. okt. 17. 20:01
 29/32 anonim ***** válasza:

Nekem a magas (mivel én is magas vagyok, amit nem szeretek) kicsit kigyúrtabb, de ne legyen izompacsirta, mert az olyanoktól hányinger kerülget, magyarán lehessen rajta mit fogni. Nagyon tetszenek az olyan srácok, akik kicsit elegánsabbak, vagyis nem tudom pontosan h mondjam..xD pl. aki felvesz egy pólóra egy fehér inget, ahoz egy fekete vagy farmer gatyát és hozzá egy Converse tornacipőt, az olyanokért megbolondulok. :D Sztem iszonyuan jól néznek ki! Belsőségekben nagyon fontos nekem h legyen visszahúzódó, inkább csendes tipus, velem legyen kedves, odafigyelő, érdeklődjön mindig h miujság velem, tehát fejezze ki azt h mennyire szeret. Nem muszály elhalmozni csokival, virággal meg ilyesmikkel, elég ha csak szimplán kimutatja, nekem az teljesen elég. Jah, és egy valamit ki felejtettem, ne legyen az a bulizós fajta! Nálam ez nagyon fontos. Nem azt mondom h ne hülyüljön meg szórakozzon a barátaival, persze ezt igényli mindenki és ez így van jól, én is igénylem, csak ne legyen olyan aki "minden" partyn ott van, az ilyen nagy partifészek-től rosszul vagyok. Ne akarjon megváltoztatni, ha szeret akk olyannak szeressen amilyen én vagyok. Ne legyen egy basz*ógép, aki állandóan b.asza, értem én h a fiúknak kell a szex, végül is érthető, csak ne ez legyen a legfontosabb, hanem ÉN.

Nah én mindent le irtam..:D Remélem nem felejtettem ki vmit.. ha valaki magára ismer az írjon privátba.. :D:$

2009. okt. 17. 20:08
 30/32 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Még is kifelejtettem 1-2 dolgot..xD

Semmiképp se legyen egoista, ne legyen elszállt magától, ne dicsekedjen a márkás, vagy épp új cuccaival! Jah, és ne késsen a talikról, meg ne szarakodjon a tükör előtt..:D:D

Asszem kicsit hosszura sikeredett, de én csak kifejtettem a véleményemet a kérdésre... :D:D

2009. okt. 17. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!