Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-17 éves lányok! Nektek milyen típusú fiúk jönnek be?
macis, vékony, kigyúrt, magas, alacsonyabb, vissza húzódó, "bátor"
Én 176 cm vagyok és 60 kg.(nem kigyúrt)
Nem vagyok 15-17 éves lány, de a többségnek (sajnos) ezek a búzavirágok tetszenek. A rózsaszín póló +20 pont.
Erre énis kiváncsi vagyok :)
181cm, 76,7kg macis
15/F
tökre nem... 15 vagyok, de nekem az ilyenek jönnek be:
21:25 vagyok
Rózsaszín póló? Te jó ég! Fiún a rózsaszín pulcsi úgynéz ki mintha meleg lenne. Még otthonra is szégelleném felvenni.
háát..legyen magas (175fölött^^) és ha lehet vékony..nem szeretem a kigyúrt pasikat >.<
és nem szeretem ha bunkó,egoista,és azthiszi magáról hogy ő a legjobb pasi -.- tudni tudhatja,csak ne mutassa ezt állandóan -.-
a rózsaszín póló meg bejön xP
15 éves lány^^
Nekem igazából mind1, a lényeg az, h ne legyen bunkó, beképzelt, lenéző, vasalthajú, nyitott szájjal rágózó focista:D Ja és ne legyen nálam kisebb. Ami nem gyakran fordul elő, mivel 157 cm vagyok... De az se jó ha sokkal magasabb. Ne legyen olyan h egy gramm izom sincs rajta, de legyen agyonkondizott se.
Hát nekem ezek a kritériumok:)
15L
mint Márk, a barátom :)
helyes, vicces, jófej, magas, mélyhangú, gyengéd szépszemű, gondoskodó, hűséges. ő a legjobb pasi a világon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!